HOROSCOP MINERVA: Ce zodii vor avea zile negre de Sarbatorile de iarna si ce ii asteapta pe nativi in 2019

Horoscop Minerva 2019 GENERAL. Daca anul 2018 a fost frenetic si tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai usor. Deci, puteti respira usurati a?? si sa mergeti mai departe.
Da, pentru anul care vine, stelele trimit semne pozitive pentru toata lumea. Dupa 3 ani haos, putem vorbi in cele din urma despre o imbunatatire reala.
Citeste horoscopul lui 2019 pentru fiecare zodie in parte:?
BERBEC,?TAUR,?GEMENI,?RAC,?LEU,?FECIOARĂ,?BALANTĂ,?SCORPION,?SĂGETĂTOR,?CAPRICORN,?VĂRSĂTOR,?PESTI.
Cu toate acestea, primele trei luni vor mai fi inca destabilizatoare datorita lui Uranus si a lui Pluto. Pozitia acestor planete anunta atat schimbari individuale, cat si colective!
Din fericire, Jupiter se alatura contraofensivei si ne ofera protectie, ceea ce sugereaza ca aceasta ultima faza a schimbarii va fi eliberatoare sau cel putin mult mai pozitiva.
Pluto in continuare, in Capricorn va incuraja nativii sa se indrepte spre ceea ce este cu adevarat important si ii va ajuta sa gaseasca o cale de a echilibra problemele financiare.
In 2019, vom reusi sa gasim mai usor dragostea, dar va trebui sa privim lucrurile cu mai mult optimism si detasare. Cel mai important eveniment astrologic, in ceea ce priveste dragostea, va avea loc pe 3 decembrie 2019, cand Jupiter, Marele Benefic, va intra in Capricorn, care asigura, printre altele, stabilitate in relatii indiferent de natura lor.
Saturn este planeta care simbolizeaza, in tema natala a fiecaruia, cariera si realizarile profesionale. Saturn a revenit in Capricorn pe 20 decembrie 2017 si va ramane acolo pana in 18 decembrie 2020, deci pe tot parcursul anului 2019.
Sa nu uitam ca semnul Capricornului stapaneste structurile guvernamentale ale societatii: politica, biserica, monarhie, marile corporatii, sistemul monetar si macroeconomia.
Saturn in Capricorn va pune, in continuare, un accent puternic pe aceste structuri, fie prin contestarea lor, fie, dimpotriva, prin consolidarea si imputernicirea lor.
Din punct de vedere social, astrele prezuma o faza de munca de 3 ani, in care – afirmarea sociala, reconstructia, imaginea publica, noile roluri in familie si societate, orientare catre schimbare si progres, isi vor da mana.?
Din punct de vedere financiar, in 2019, nativii semnelor de pamant dar mai ales Capricornii, daca intentioneaza sa se imbogateasca, vor gasi solutii imediate si as spune, inedite, deoarece sunt seriosi, responsabili si nu evita munca grea.?
Taurii, Leii, Scorpionii si Pestii vor fi dispusi sa lucreze si cum sunt seriosi, cu un sens practic foarte dezvoltat, vor fi ajutati financiar, pe tot parcursul anului.?
Din punct de vedere a sanatatii, este recomandat pentru toate semnele zodiacale o alimentatie sanatoasa si echilibrata, care ii poate ajuta pe foarte multi sa se vindece si sa nu se confrunt cu probleme de sanatate.?
Universul prin glasul Pamantului, ofera ocazia abordarii tratamentelor alternative, cum ar fi acupunctura, homeopatia si meloterapia. Este o perioada excelenta de reconectare cu natura si de vindecare spirituala.?
In concluzie, anul 2019 va fi un an de stabilitate si de echilibru din punct de vedere astrologic. Miscarea planetelor ii va obliga insa pe nativii tuturor semnelor sa iasa din zona de confort cu care s-au obisnuit-o in anii perioada 2016 – 2018 si vor aduce un aer nou in toate aspectele vietii: bani, cariera, dragoste si sanatate.
Pentru semnele de Foc – Berbec, Leu si Sagetator
2019 va fii perfect pentru semnele de foc, care vor avea timp suficient pentru hobby-urile lor. Activitatile sociale sunt pe primul loc si, desi pot aparea unele conflicte legate de natura lor pasionala, ele se vor rezolva rapid.?
2019 poate duce la descoperirea unor noi hobby-uri, daca sunteti nascuti intr-un semn zodiacal de foc.?
In timp ce Leul si Sagetatorul par sa mearga pe o cale ascendenta si plina de succes, Berbecul s-ar putea confrunta cu unele dificultati datorita firii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *