Horoscop Minerva: Cum ne afecteaza Mercur retrograd. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP MINERVA. Puneti-va centurile de siguranta! Mercur este retrograd pana pe 3 mai. Problema care se pune este cum vom rezista trei saptamani fara sa ne pierdem mintea, in diferite campuri de comunicare!? Ati trait, nu odata, perioade de 2 – 3 zile in care aveati impresia ca nu se intelege om cu om!
Pierdeti informatii din calculator, oamenii sustin lucruri aberante, traficul este groaznic sau vi se blocheaza computerul cand tastati ultima fraza din raportul pe care trebuie sa-l predati, zboruri anulate, pasaportul l-ati uitat acasa, planurile se modificate fara avertisment…
Mercur va retrograda pentru a doua oara anul aesta. Va incepe din incapatanatul Taur si va incheia in sturlubaticul Berbec. Conversatiile ar putea avea coloratura dezbaterilor etice interminabile sau s-ar putea incheia cu certuri urate.
Taurul vorbeste despre fundatia financiara a nativului, aceasta retrogradare poate dezvalui o sursa veche de venit care ar putea fi profitabila din nou. Folositi urmatoarele doua saptamani pentru a va reorganiza bugetul dar este recomandat sa fie si atenti si la tot ce spun.
Mercur stapaneste diseminarea informatiilor si calatoriile, astfel incat in timpul acestui ciclu este intelept sa protejam toate datele sensibile, chiar sa schimbam parola la calculator …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *