Horoscop Oana Hanganu 25 septembrie-1 octombrie 2018. Se anunta mariri de salariu, deceptii in dragoste si vizite la medic

Horoscopul saptamanii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodii:?
BERBECHoroscopul saptamanii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Berbec este dominat de Luna Plina de marti, care este un moment de bilant sau de mari schimbari pentru nativi pentru ca are loc chiar in zodia lor. Joi, Luna va intra in sectorul Banilor, iar Berbecii ?pot fi recompensati pentru succesul unui proiecta??Citeste horoscopul complet aici!
TAURHoroscopul saptamanii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Taur anunta o perioada importanta, in care nativii nu mai pot amana sau ignora probleme din trecut, indiferent ca e vorba de relatia cu cei dragi sau de proiecte profesionale. Luna Plina de marti poate fi un moment potrivit pentru completarea unui proiect sau pentru “stingerea” unui conflict a????Citeste horoscopul complet aici!
GEMENIHoroscopul saptamanii 25 septembrie-1 octombrie 2018? pentru zodia Gemeni le recomanda nativilor sa nu rateze oportunitatile aduse de Luna Plina de marti si sa profite de perioada favorabila pentru a-si face noi conexiuni utile in reteaua profesionala. Dar mijlocul saptamanii poate sa vina cu surprize nu tocmai placute legate de veniturile parteneruluia????Citeste horoscopul complet aici!
RACHoroscopul saptamanii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Rac este marcat de Luna Plina de marti, care poate fi ?un moment potrivit pentru mari schimbari si decizii in plan profesional Mijlocul saptamanii va aduce tensiuni in familie daca Racii se implica prea mult in afaceri si profesie, dar nu mai au destul timp si pentru cei dragi.?Citeste horoscopul complet aici!
LEUHoroscopul saptamanii 25 septembrie -1 octombrie 2018 pentru zodia Leu anunta oportunitati profesionale, sansa de a calatori sau de a rezolva probleme juridice, sanse aduse de Luna Plina de marti. Mijlocul saptamanii va fi tensionat, dar in week-end, Luna? va actiona in sectorul Prietenilor din astrograma Leilor.?Citeste horoscopul complet aici!
FECIOARĂHoroscopul saptamanii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Fecioara este marcat de Luna Plina de marti. Aceasta are loc in “casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor, care se refera la credite, burse, donatii, dar si la banii partenerului de viataa???Citeste horoscopul complet aici!
BALANTĂHoroscopul saptamanii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Balanta pune accent pe parteneriatele nativilor, iar in cazul celor singuri, pe interesul multora dintre ei de a-si intalni sufletul-pereche. Luna Plina din 25 septembrie va avea loc chiar in sectorul Mariajului din astrograma lora???Citeste horoscopul complet aici!?
SCORPIONHoroscopul saptamanii 25 septembrie-1 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion le recomanda nativilor sa acorde o mai mare atentie sanatatii si, daca e cazul, sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *