Horoscop Oana Hanganu 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: E vremea schimbarii

0
1

BERBEC
Horoscop saptamanal 27 noiembrie-3 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii pot primi un cadou special: o vacanta in strainatate, o invitatie la concertul unui artist apreciat sau la un alt eveniment care ii intereseaza.
Horoscopul saptamanii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Berbec pune accent pe comunicare si socializare si anunta o agenda incarcata pentru nativi.TAUR
Taurii au chef de cuceriri, iar de la un flirt sau de la o idila de vacanta pot ajunge la convingerea ca si-au gasit jumatatea. Financiar, au sanse de castig.
Horoscopul saptamanii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Taur anunta mai multa implicare si pasiune in cuplu, dar si noroc financiar.?
GEMENI
Gemenii sunt admirati, simpatizati, intelesi, ajutati si, daca e cazul, iertati mult mai usor decat altadata de catre cei din jur. Iar asta le convine.?
Horoscopul saptamanii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunta armonie in cuplu si colaborari profesionale excelente, dar si riscul de a dezvalui secrete personale sau de a deveni prea interesat de secretele celor din jur.?
RAC
Racii au succes in plan profesional si relatii excelente cu colegii, dar trebuie sa verifice cu atentie documentele pe care le redacteaza ori le semneaza.
Horoscopul saptamanii 27 noiembrie-3decembrie 2017 pentru zodia Rac pune accent pe relatiile de la locul de munca si pe atentia acordata, de nativi, sanatatii personale, dar si pe posibila reactivare a unor probleme din trecut, care nu mai suporta amanare.?
LEU
Leii au parte de schimbari in cercul de prieteni. Pentru unii nativi, …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here