Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 8-14 octombrie. Previziunile complete pentru fiecare zodie in parte

Berbec.
Pune accent pe relatiile nativilor, pentru ca Luna se va afla in sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, chiar de luni.In casa Parteneriatelor va avea loc si Luna Noua de marti, 9 octombrie, care poate aduce noi oferte de colaborare, mai ales ca si planeta Afacerilor, Mercur, se va afla in acelasi sector.Luna Noua poate aduce un nou inceput in relatiile de cuplu, iar pentru nativii singuri, o noua relatie de suflet.
Multi Berbeci vor fi tentati, in aceasta perioada, sa se intoarca la un fost partener sau vor fi atrasi de cineva care le aminteste de o iubire din trecut.
Importanta este si influenta lui Venus, care nu este doar planeta Iubirii, ci si Micul Benefic din astrologie.Dar Venus este in miscare retrograda si poate afecta nu doar viata sentimentala, ci si si relatiile de afaceri si colaborarile Berbecilor.Din acest motiv, acestia trebuie sa nu intre in noi parteneriate inainte de a se convinge ca au de-a face cu persoane corecte si ca nu sunt singurii care investesc, in timp ce altii asteapta sa culeaga roadele.
Miercuri, 10 octombrie, planta Mercur va intra in zodia Scorpion, alaturandu-se plantelor Jupiter si Venus, aflate, deja, aici. Pana la sfarsitul lunii, acest “trio” va aduce oportunitati profesionale si financiare, dar si “momente riscante”, pentru bugetul personal al Berbecilor.
Astfel de momente pot fi chiar la mjlocul acestei saptamani, cand s-ar putea ca Berbecilor sa li se propuna o colaborare care sa para mult mai avantajoasa decat este in realitate, sau cand pot fi convinsi sa se alature unui grup care sustine o cauza, ori are un proiect special, pentru ca, peste putin timp, sa-si dea seama ca n-au nicio putere de decizie si ca singura lor atributie importanta este sa dea bani.
Berbecii care, in prima parte a saptamanii, isi calculeaza foarte atent fiecare pas, renunta la orgoliu, accepta chiar si “roluri secundare” si dau dovada de respect fata de sefi, pot avea o mare surpriza in cursul zilei de vineri, 12 octombrie.Atunci pot fi promovati, chiar in locul unui coleg ce parea a fi favorit in “cursa” pentru un post important.Ziua de vineri va fi norocoasa si pentru nativii dispusi sa isi asume noi responsabilitati si chiar sa-si schimbe domeniul de activitate.
In weekend, Luna aflata in Sagetator si in armonie cu Soarele, va favoriza calatoriile, relaxarea si distractia alaturi de persoana iubita, dar si intalnirile sau evenimentele de afaceri, in care Berbecii se vor afla in centrul atentiei.
Taur.Se pune accent pe viata profesionala a nativilor, pentru ca Luna se va afla in sectorul corespunzator profesiei si sanatatii din astrograma lor, chiar de luni. Mai mult, Luna Noua de marti, 9 octombrie 2018, va avea loc in acelasi sector.
De regula, Luna Noua este un moment potrivit pentru noi proiecte, noi relatii, noi decizii. Dar, pentru ca Venus, planeta care ii patroneaza pe Tauri, este in mers retrograd in semnul Scorpionilor, nativilor li se recomanda prudenta, daca primesc oferte ce par foarte interesante.
Prudenta li se recomanda Taurilor si la actualul job! Lor le place sa munceasca si nu putini vor fi cei care vor incerca sa profite de asta. Intr-un fel sau altul, Taurii ar putea fi tentati sau convinsi sa isi asume prea multe responsabilitati, cu efecte nu tocmai fericite pe termen lung.Luna Noua din 9 octombrie le cere Taurilor sa isi restabileasca prioritatile in plan profesional si sa adopte un nou stil de munca si o noua atitudine fata de colegi.
A doua zi, miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra in zodia Scorpion si se va alatura plantelor Jupiter si Venus. Atentia Taurilor se va indrepta si spre partenerul de viata, dar si spre partenerii de afaceri si colaboratori.
Iar Uranus, aflat in zodia Taur, ii va incuraja pe nativi sa faca schimbari clare si sa ceara ceea ce considera ca merita.Mai mult, Uranus va forma un aspect tensionat cu planeta Mercur, iar colaboratorii Taurilor vor fi luati prin surprindere de noua atitudine a nativilor. Acestia nu vor mai accepta sa munceasca pentru altii sau sa indeplineasca sarcini care “nu sunt trecute in fisa postului”.
Pentru multi nativi, aceste schimbari pot insemna conflicte cu sefii sau chiar riscul de a pierde o colaborare sau un job, dar cei care vor sti cum sa gestioneze situatia vor vedea ca, in final, totul va fi in favoarea lor. Fie vor primi ceea ce merita la actualul job, fie isi vor gasi altul mai bun, mai bine platit (dar nu neaparat imediat si nu neaparat in domeniile in care au mai lucrat).
Ziua de vineri, 12 octombrie, le poate aduce vesti bune legate de profesie ori de sanatate (in cazul in care au fost la medic pentru diverse investigatii si analize), iar cea de sambata, vesti bune legate de bani.
Saptamana se va incheia cu un aspect armonios format de Soare si Luna, care poate insemna primirea unui cadou valoros, profit dintr-o afacere mai veche sau o recompensa pentru succesul unui proiect profesional.Acasa, partenerul de viata poate veni, de asemenea, cu vesti bune legate de veniturile sale.
Ziua de duminica poate aduce si schimbari pozitive in cuplu, pentru ca armonia Soare-Luna? poate insemna si mai multa implicare, pasiune si afectiune.
Gemeni
Pentru zodia Gemeni se anunta schimbari importante in viata sentimentala a nativilor sau in relatia acestora cu copiii. Inca de luni, Luna se va afla in “casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, sector care se refera si la copii, dar si la creativitate si hobby.
In acelasi sector din astrograma va avea loc si Luna Noua de marti, 9 octombrie 2018 care poate aduce mai multa inspiratie si creativitate pentru unii nativi, dar si o noua atitudine fata de copii.La momentul de Luna Noua, planeta Comunicarii, Mercur, se va afla, inca, in sectorul Familiei din astrograma Gemenilor si ii va ajuta pe nativi sa stabileasca noi limite sau noi reguli in relatia cu proprii copii, cel mai probabil fiind vorba de mai multa disciplina.
In plan sentimental, Luna Noua din 9 octombrie le poate aduce nativilor singuri? o noua iubire, care va incepe, cel mai probabil, cu o puternica atractie fizica, asa cum arata si prezenta lui Venus in Scorpion.
Venus este planeta Iubirii dar si “Micul Benefic” si, in cazul Gemenilor, se afla, acum, in sectorul care “raspunde” de banii comuni, dar si de intimitate, senzualitate, sex, sexualitate. Mai mult, Venus este in miscare retrograda.Toate acestea inseamna mai multa pasiune dorita de Gemeni in relatia de cuplu, iar pentru cei singuri, interes pentru relatii in care atractia si placerea fizica sunt cele mai importante sau “disponibilitate” ?pentru aventuri trecatoare.
In ziua de 10 octombrie, planeta Mercur (planeta care ii patroneaza pe Gemeni) va intra in zodia Scorpion, alaturandu-se planetelor Jupiter si Venus.Astfel, interesul pentru pasiune va fi accentuat, dar si interesul pentru parteneriate din care Gemenii pot avea cat mai mult de castigat. Atitudinea lor se va schimba si isi vor cere si apara drepturile financiare inclusiv in afacerile cu prietenii!
O zi provocatoare va fi, din acest punct de vedere, cea de vineri, 12 octombrie. Atunci, multi Gemeni le vor cere sefilor sau asociatilor sa (re)stabileasca foarte clar atributiile fiecarui membru din echipa si onorariul corespunzator.Alti nativi vor renunta la colaborarile incorecte, chiar daca ele au la baza o relatie de prietenie.
Pentru cei care muncesc pe cont propriu, ultima parte a saptamanii va fi potrivita pentru reevaluarea unor proiecte si strategii, in functie de resursele reale de care nativii vor dispune. Iar asta, pentru ca exista riscul ca anumite promisiuni de finantare sa fie retrase ori sa nu poata fi respectate .
In weekend, Luna se va afla in zodia Sagetator si? atentia Gemenilor se va muta spre partenerul de viata, ziua de duminica fiind una foarte promitatoare in plan sentimental.Atunci, Luna aflata in sectorul Mariajului, va fi in armonie cu Soarele, aflat in sectorul Iubirii din astrograma. Acest context ii a favoriza si pe nativii singuri.
Rac
Pentru zodia Rac se pune accent pe relatiile nativilor cu familia, pentru ca Luna (care ii patroneaza pe Raci) se va afla in sectorul Casei si Familiei din astrograma lor, chiar de luni.In acelasi sector va avea loc si Luna Noua din data de 9 octombrie 2018, care poate aduce schimbari de casa, schimbari in statutul civil al unor nativi (care se casatoresc sau, dimpotriva, divorteaza) sau schimbari in structura familii (de exemplu, prin nasterea unui copil sau plecarea unui copil la studii ori “la casa lui”).
Luna Noua este, de regula, un moment special, favorabil noilor proiecte, relatii, strategii etc. Dar aceasta Luna Noua este influentata de Pluton, aflat in zodia Capricorn. Mai exact, Luna si Pluton formeaza un aspect tensionat care poate insemna certuri in cuplu din cauza unor rude sau certuri intre nativi si parinti din cauza partenerului de viata.
Aspectul amintit le recomanda celor care trebuie sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *