Horoscop Oana Hanganu: Schimbarile Karmice pana in 2020, in functie de zodie. Ce provocari iti dau viata peste cap

Horoscop Oana Hanganu:? Afla ce lectii ai de invatat si ce provocari iti dau viata peste cap, dar si recompense iti pregateste Destinul! Toate acestea sunt aduse de “Lordul Karmei”, Saturn, aflat in zodia Capricorn (pe care o patroneaza) pana in anul 2020. In tot acest timp, Saturn va actiona impreuna cu Planeta Transformarii, Pluton, aflata in acelasi semn zodiacal. Saturn provoaca sau favorizeaza schimbari greu de anticipat, care cer timp, rabdare, perseverenta si responsabilitate, sacrificii sau renuntari. Dar lectia de viata data de Saturn nu poate fi evitata. Cine o invata, este recompensat de Destin. Cine nu, plateste.

BERBEC
Berbecii se vor indrepta spre adevarata vocatie si s-ar putea ca aceasta schimbare sa vina in urma unor mari provocari. E posibil ca la inceput, acestea sa li se para greu de depasit sau mari nedreptati. Dar ele se vor dovedi a fi adevarate oportunitati.
Unii nativi Berbec vor primi noi responsabilitati la actualul loc de munca sau vor fi desemnati sa coordoneze echipe sau proiecte pentru care nu se vor simti foarte bine pregatiti sau pe care le vor considera drept o adevarata corvoada. Dar se vor descurca.
Alti nativi vor avea de depasit tot felul de sicane, nedreptati sau intarzieri in primirea unor recompense meritate. Toate aceste obstacole ii vor determina pe multi dintre ei sa renunte la statutul de angajat si sa inceapa afaceri pe cont propriu.
?
TAUR
Taurii vor trece prin evenimente care le vor pune la incercare credinta, principiile sau sistemul de valori sau care ii vor determina sa se indrepte spre spiritualitate.
In plus, prezenta plantei Uranus in zodia lor va accentua procesul schimbarii, iar efectele ii vor lua prin surprindere chiar si pe nativi. La sfarsitul acestui proces de transformare, aproape ca nu se vor mai recunoaste sau vor fi uimiti de “saltul” pe care l-au facut.
Multe persoane nascute in zodia Taur se vor intoarce la scoala pentru a-si continua studiile sau pentru a afla mai multe despre domeniile de care sunt cu adevarat interesati. Sau vor calatori foarte mult ori chiar se vor stabili in strainatate, din dorinta de a invata si de a trai noi experiente.
?
GEMENI
Gemenii vor deveni mai responsabili in relatia cu banii si multi dintre ei vor face asta prin natura job-urilor pe care le vor avea. Aceste job-uri le vor da ocazia sa administreze bugete pentru diferite proiecte sau chiar afacerile altor persoane.
Mai responsabili vor deveni si in administrarea bugetului personal pentru ca foarte multi nativi vor trece prin perioade in care nu se vor mai putea baza si pe veniturile partenerului de viata sau vor fi nevoiti sa sustina financiar pe cineva din familie.
In ceea ce priveste afacerile personale, Saturn, care este planeta Restrictiilor, le cere sa fie foarte prudenti si sa nu “se intinda mai mult decat le este plapuma”. Exista si riscul ca unii Gemeni, motivati de succesul unor proiecte, sa isi extinda prea mult afacerea si, la un moment dat, sa scape lucrurile de sub control si sa nu mai aiba suficiente resurse pentru a continua ce au inceput.
?
RAC
Racii pot trece prin momente de singuratate sau, in cazul celor casatoriti, prin momente in care mariajul li se va parea o povara sau in care vor avea senzatia ca ofera prea mult partenerului, in timp ce acesta “nu le urmeaza exemplul”.
Relatiile de afaceri sau colaborarile profesionale vor trece, de asemenea, prin perioade complicate si le vor aduce nativilor multe nemultumiri. Aceste relatii “se vor lega” cu dificultate sau vor fi “tocite” de frustrari, tradari sau esecuri si ii vor obliga pe Raci sa le evalueze cu sinceritate si sa actioneze in consecinta.
Relatiile care vor trece rezista si “vor trece probele” aduse de Lordul Karmei se vor consolida si vor rezista mult timp. Mai mult, ele vor reusi sa le schimbe viata nativilor si sa le poarte noroc.
?
LEU
Leii?vor obtine succesul dorit numai prin multa munca si platind un pret. Iar acest pret va fi, pentru cei mai multi nativi, relatia de cuplu si viata de familie. Pastrarea echilibrului intre cariera si familie nu este imposibil de pastrat dar depinde de fiecare nativ Leu in parte daca va reusi sa gestioneze corect situatia.
Pentru unii Lei, schimbarile in plan profesional vor avea, drept efect, diminuarea rolului pe care il detineau in anumite proiecte sau pierderea statutului de “vedeta” dintr-o echipa. Sau unii Lei vor avea sefi (pe care ii vor considera) mai putin pregatiti decat ei.
In perioadele critice, Leii vor invata ca fiecare om dintr-o echipa este important. Iar daca isi vor face indeplini atributiile primite si nu se vor lasa coplesiti de frustrari si orgolii, Destinul ii va recompensa cu succese extraordinare.
?
FECIOARĂ
Fecioarele?vor trece prin perioade de mari schimbari in viata sentimentala. Unele isi vor asuma responsabilitati suplimentare fata de partener, iar altele, fata de copii. In foarte multe cazuri, nasterea unui copil va schimba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *