Horoscop SAPTAMANAL 10-16 decembrie 2018. Astrele te indreapta spre viitor. Tu cum iti vezi viitorul?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Horoscop saptamanal.?Iata horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018, o saptamana cu multe evenimente. Mercur este in miscare directa si se afla in Sagetator. Venus aflat in Scorpion iese din umbra si intra in sextil cu Saturn aflat in Capricorn. Ce aduc toate acestea? Aduc o reanalizare a prioritatilor. Te indrepti spre ceea ce este cu adevarat important pentru tine.
Mercur si Uranus au pregatit pentru tine idei briliante, in timp ce Mercur in Sagetator iti aduce optimism si concentrarea pe viitor. Sagetatorul este eternul optimist al zodiacului si te va ajuta sa treci peste eventualele depresii de iarna.

Patrarul de Luna din Pesti completeaza peisajul. Ea iti aduce romantism, stralucire, magie. O saptamana in care dragostea este pe primul loc si in care nimic nu te va impiedica sa iti urmezi visul. Cum iti vezi viitorul? Este un moment prielnic sa faci pasi mici inspre ceea ce-ti doresti.
Sextilul Venus Saturn de duminica iti aduce o claritate care te va face sa iei deciziile corecte. Daca ai in gand sa iti asumi angajamentul intr-o relatie amoroasa, acum este momentul sa o faci.

Iata cum va fi saptamana pentru fiecare zodie in parte.

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana in care ar trebui sa-ti indrepti atentia spre zonele pe care le-ai neglijat in ultima vreme, dar te tot bantuie. Pot aparea si cateva tensiuni, fie in relatia de cuplu, fie in relatiile cu colegii sau prietenii.Nu este exclus sa apara cateva evenimente care sa-ti schimbe rutina zilnica. Nu le vei putea opri. Tot ce trebuie sa faci este sa fii flexibil. Nu-ti asuma riscuri pe care nu le poti stapani.
?
Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.
Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TE VEI ZBATE IN 2019?
Mercur direct in Sagetator. Cum iti afecteaza viata amorosa. Atentie, influenta se pastreaza pana in martie 2019!

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana intensa, cu multe conflicte …

spot_imgspot_img