Horoscop SAPTAMANAL 20-26 august 2018. Incepe zodia Fecioarei sub Luna plina! Ni se schimba total energia!

Horoscop saptamanal.?Iata horoscopul saptamanal 20-26 august 2018 si iata-ne in ultima saptamana intreaga a lunii august, saptamana ce aduce deja in aer atmosfera diminetilor si serilor putin mai racoroase, in ciuda caldurii de la orele amiezii. Soarele si Universul ne dau semnale ca se apropie toamna in curand si este si firesc. Saptamana ce incepe ne introduce in zodia Fecioarei, o data cu iesirea Soarelui din maiestuosul Leu.
Mult a fost, putin a ramas, am trecut cu totii prin sezonul eclipselor concomitent cu a astrelor retrograde intr-un numar record, iar saptamana 20-26 august ne aduce trei evenimente importante :

Soarele intra in zodia Fecioarei pe 23 august ; pe 25 august Soarele face marele trigon cu Uranus si Saturn – unul din cele mai bune contexte astrale – ?si avem Luna plina in Pesti pe data de 26 august.
?
?1.???? Joi 23 august, Soarele intra in Fecioara.
Atunci cand Soarele intra in Fecioara intre 23 august si 22 septembrie, ne mutam din energia solara si curajoasa a Leului in cea mult mai practica, sensibila si cu picioarele pe pamant a acestei zodii. Cu Soarele in Fecioara, este timpul ne propunem obiective concrete, responsabile si tangibile.
Incepe perioada necesara din an in care ne focusam pe micile detalii ale vietii noastre, in care suntem preocupati si bucurosi sa fim organizati si sa facem treburi de detaliu. Realizarile unui om in viata sa sunt date de efectul cumulativ al atentiei sale pe detalii.
O data cu zodia Fecioarei, spunem la revedere zilelor jucause ale stralucitorului Leu pentru a lua viata ceva mai in serios. Sigur ca inca simtim vibratia zilelor de vara fara mari griji dar Fecioara ne arata cat de important si benefic ne este sa ne focusam mai mult pe munca noastra, pe sanatate si cum sa ne facem folositori in societate. Nu iti ramane decat sa iti adaptezi viata la ritmul Fecioarei: fa-ti treaba bine chiar perfect, apoi iesi sa faci miscare, sa mananci sanatos, sa iti faci si un masaj, apoi sa te asezi linistit cu o carte buna si o bautura preferata alaturi. Fecioara este semn de pamant care pune mare pret pe senzatii si pe cele mai bune experiente ale vietii.

2.???? Sambata 25 august, Soarele este in trigon cu Uranus si cu Saturn.
Marile trigoane asa cum este si acesta sunt cele mai pozitive aspecte in astrologie, aducand bucurie, armonie si echilibru. Daca reusesti sa nu fii prea prins de un zbucium sau de o zbatere, vei simti si vei iubi acest sens de a curge si cum toate lucrurile se aseaza asa cum este a”drept” in Univers.
Saturn reprezinta structura in timp ce Uranus reprezinta libertatea. Soarele esti TU. Marele trigon iti va aduce oportunitatea de a gasi echilibrul bun intre structura si disciplina, intre libertate si a fi autentic.
Acest tranzit iti aduce recunoasterea eforturilor tale anterioare si iti vei putea obtine rezultatele muncii in echilibru cu celelalte domenii ale vietii tale.
In plus, rebelul Uranus iti creste intuitia si inspiratia, deci te poti astepta la revelatii si auto-descoperiri. Vei simti nevoia sa incerci ceva nou in afara rutinei, ce pot fi de la noi aventuri la noi inventii.
Bucura-te de aceasta energie excelenta care te indeamna sa iesi din zona de confort si sa iti extinzi cercul social cu oameni extraordinari.
?
3.???? Duminica 26 august, Luna plina este in Pesti.
Luna plina in Pesti ne face sa fim mai visatori, romantici si sensibili. Este momentul pentru timp in singuratate, dormind sau stand cu gandurile si cu visele noastre cu ochii deschisi, dat fiind ca suntem mult mai vulnerabili acum. Nu dorim sa infruntam realitatea care brusc pare prea aspra si nici nu este acum cazul. Creste inclinarea spre spiritual si spre ajutorarea altora. Atractia catre muzica si apa este crescuta. Imaginatia este la cote maxime.
Aceasta Luna plina in Pesti ne reaminteste ca suntem cu totii parte din divin, suntem o manifestare miraculoasa a Universului magic, suntem fiecare unici dar totodata parte integrata din acest mare intreg frumos si interdependent.
??
?
Iata si mesajul principal pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *