HOROSCOP SEPTEMBRIE CRISTINA DEMETRESCU: Se anunta o luna plina de capcane, cu probleme in amor, dificultati financiare…

HOROSCOP SEPTEMBRIE CRISTINA DEMETRESCU FECIOARĂ: 2017 vine pentru voi cu bogatie atat materiala, cat si cu sanse reale, pe care valorificandu-le, sa ramaneti cu sentimentul unui castig. Chiar si cei care isi fac mereu griji pentru faptul ca nu reusesc sa iasa dintr-o stare de constrangere financiara, primesc ocazii, fie de la prieteni, fie prin serviciu, fie prin alte mijloace, de a realiza ceea ce poate nu ati visat vreodata.
In 2016 ati primit fiecare ce v-ati dorit, asa cum spuneam. Unii si-au dorit liniste si au primit liniste. Am fost intrebata de ce nu s-a intamplat ceva absolut fabulos. Pai, era o vorba, “ai grija ce iti doresti”. Dorintele pot fi mai vechi sau puteau fi alimentate puternic cu emotii la vremea respectiva, astfel inact sa se fi creat un bulgare mare de energie, care abia acum s-a intors prin efectul de bumerang. Puteau sau pot in continuare exista alte decizii, mai putin pasive, insa daca nu ati facut voi ceva in sensul realizarii dorintelor si doar ati asteptat o rafala de Destin sa va aduca ce v-ati dorit, acum ati primit. Fecioara este zodia care poate rezolva o situatie in mai multe moduri, comparativ cu alte zodii. Este o chestiune de optiune si curaj.
Acest Destin marcheaza in continuare axa relatiilor pentru voi, cu bune si cu rele. Sunt Fecioare care trebuie sa duca greul unei relatii, atata vreme cat consoarta trece prin dificultati legate de sanatate, afaceri sau lege. Sunt Fecioare singure care pastreaza sub un pahar pus cu gura in jos o picatura se speranta ca in viata lor se va schimba ceva, ca vor intalni o mare dragoste care le va aduce fericirea. Pentru fiecare exista o rezolvare, dar as mentiona cateva lucruri. Este crestinesc sa ajuti un om aflat a necaz, dar trebuie sa vrea si el. Nu este firesc sa va irositi pentru un singur om, daca el va tine departe de un destin colectiv cu care v-ati nascut. Ramaneti alaturi de el, daca energia va permite sa va faceti si misiunea sau profesia la care visati. Da, exista si situatia in care trebuie sa ramaneti langa un partener de viata care are acum nevoie de voi, deoarece au fost mult situatii in care puteati pleca si nu ati avut curajul sa o faceti. Sentimentul actual este de constrangere, pentru unii dintre voi. Insa cei care asteapta o relatie noua, au cateva ocazii anul acesta si in special pana la inceputul lunii mai sa cunoasca pe cineva, fie chiar si facandu-si curaj sa apeleze la metode mai putin conventionale, cum ar fi sa accepte sa li se faca cunostinta cu cineva sau cel putin sa participle la o regie bine pusa la punct in care sa se poata apropia mai mult de o anumita persoana.
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Zodia care isi vindeca rani ascunse. Cu ce provocari vine vara si ce se intampla pana la Craciun
Destinul aflat pe axa voastra inseamna si purificare, sacrificiu, resetare, smerenie, asa ca cei care aveati pe Karma cateva chestiuni de care nu puteati scapa sau care mai devreme sau mai tarziu ar fi condus la boala, acum se elibereaza, asa incat este greu de spus cu ce v-a ajutat aceasta perioada, pentru ca nu este vizibil pentru orice ochi. Poate fi chiar chin, dar este acel chin care va repozitioneaza corect pe o orbita cu perspectiva, nu care la un moment dat s-ar fi blocat.Aveti incredere, as concluziona, aveti curaj si faceti ce simtiti ca este bine pentru voi. Nu va mai lasati influentati de vorbele sau dorintele altora, ba poate chiar de amenintari sau intimidari. Uneori frica din mintea noastra creeza demonii pe care ii vedem in fata ochilor.
Se vad pe harta voastra incercari de tranzactii imobiliare, dar acolo inca puteti avea ceva probleme pana in decembrie. Totusi segmentul documentelor legat de imobiliare se imbunatateste partial dupa 15 februarie si radical dupa 11 octombrie, chiar si acolo unde era aproape imposibil sa obtineti o autorizatie.
Astrologul Cristina Demetrescu a dezvaluit care sunt VÂRSTELE CRITICE si cand au loc mari cumpene
Cu toate acestea, as spune ca cea mai delicata zona astrologica este casa si familia sau decizia de a face schimbari, de a pleca de acasa pentru cei tineri sau chiar si cei mai maturi. Senzatia cea mai acuta este ca nu va mai gasiti locul si multi veti dori chiar sa plecati din tara, proiect ce poate reusi, caci sunteti oamenii care nu se dau inapoi de la munca. Problema locativa este mai delicata, pentru ca pana in noiembrie, nici mutati dintr-un loc intr-altul nu va gasiti locul, dar apoi va veti obisnui. Important este sa faceti primul pas. Bani aveti sau puteti face rost pentru ceea ce va propuneti, totusi nu v-as recomanda sa deveniti proprietari pana in noiembrie, caci riscati ca apoi sa nu va placa ceva. Incercati o casa cu chirie. Nu va hazardati in 2017 sa impartiti o casa nici macar cu prietenii, pentru ca nevoia voastra de spatiu este foarte mare si cu banii va veti descurca si pe cont propiu. Aveti curajul sa nu va mai impartiti intre datoria fata de parinti si nevoia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *