HOROSCOP ULTIMA LUNA NOUA 2018! 7 decembrie – Luna Noua in Sagetator. Ce TEMA iti seteaza pentru 2019?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Vineri 7 decembrie 2018 avem o Luna Noua in Sagetator. Aceasta este ultima Luna Noua a anului 2018 si ea seteaza tonul pentru 2019 la fiecare zodiea?? deci spune BUN VENIT VIITORULUI !
De ce deschide aceasta Luna Noua o usa a viitorului pentru 2019 ?

Lunile Noi sunt discrete. Spre deosebire de Lunile Pline, acum nu se aduna multe emotii, nu aduc un punct culminant. Dar ce alegem sa facem acum chiar conteaza. O Luna Noua este echivalenta cu a planta seminte. Poate sa dureze pana in luna mai sau iunie inainte sa vezi rezultatele acestor seminte sub forma de fructe bune de cules. Dar acum trebuie sa te asiguri ca ai semintele si ca le trimiti in Univers ca intentie, apoi ca faci actiunile potrivite pentru cresterea lor !

Urmareste cu atentie ce se intampla in jurul datei de 7 decembrie si pentru urmatoarele doua saptamani. Pe ce este preocuparea si energia ta ? Unde sunt gandurile si emotiile tale ? Asta iti va da un indiciu despre tema pe care o activezi pentru 2019.
Totodata, din 7 decembrie si pana la Craciun este un timp potrivit sa iti setezi intentiile pentru anul ce vine.

Am auzit cu totii conceptul ca viata este o calatorie, nu o destinatie. Dar este important de retinut si ideea : daca nu ne place incotro se indreapta calea vietii noastre actuale, suntem intotdeauna liberi sa alegem o alta cale.
Din fericire, aceasta Luna Plina de decembrie in Sagetator este sansa noastra sa ne setam intentiile pentru ceva mai mare si mai bun !

CE INSEAMNA LUNA NOUA IN SAGETATOR DIN 7 DECEMBRIE ?

Aceasta Luna Noua in Sagetator ne incurajeaza pe toti sa gandim MARE !
Este o Luna Noua optimista care vrea sa ne arate ca totul este posibil. Uneori suntem asa de prinsi in viata de zi cu zi incat uitam sa ne luam timp sa vizualizam ce vrem pentru viitor si pentru lumea in care traim.

Cand te simti neinspirat si viata ta e facuta din multe nuante de gri, devii nemotivat si stagnezi.
Aceasta Luna Noua ne reaminteste tuturor sa ne aducem o noua perspectiva in propria viata, un nou vis, un nou tel. Indiferent prin ce treci acu, merita sa retii ca a”Si asta va trece”.

Oricum nimic material, fie bun fie rau, nu dainuie pentru totdeauna.

Foloseste aceasta energie a Lunii Noi pe acest final de an ca sa te rupi de trecut dar intr-o maniera cu acceptare. Transforma-ti traumele in povesti bune de spus candva la gura sobei. Ai incredere ca traiesti intr-un Univers prietenos care iti aduce sustinere pentru a-ti construi urmatoarea parte a vietii asa cum decizi tu, nu cum a fost, nu cum au decis altii pentru tine. Orice noua zi este un nou inceput. Asta ni se reaminteste acum. Da drumul la orice te-a tinut pe loc.

Lucruri minunate de facut sub Luna Noua pozitiva in Sagetator

-??????? invata ceva nou, mergi la un curs.
-??????? Promoveaza un serviciu sau un produs
-??????? Extinde-ti o afacere sau pune bazele pentru una noua
-??????? Mergi spre visul tau. Daca poti visa, poti obtine !
-??????? Adu mai mult sens in viata ta
-??????? Mergi intr-o excursie undeva unde nu ai mai fost
-??????? Recunoaste miracolele din jurul tau in fiecare zi
-??????? Adu o stare de aventura in viata ta curenta
-??????? Fa o lista de dorinte pe care vrei sa le manifesti in viata ta
-??????? Fa o lista cu tot ce ai vrea sa inveti ca sa iti faci viata mai usoara
-??????? Fa un sport …

spot_imgspot_img