HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018. Decembrie aduce cumpene in dragoste, cheltuieli peste buget si vizite la doctor

HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018?Berbec.?In prima parte a zilei de 1 decembrie, activitati profesionale curente. Discrete tulburari digestive; nevoia de a urma o dieta, un regim sau o alimentatie care sa le protejeze organismul. Intre 1 decembrie, dupa ora 16:49a??, si 3 decembrie seara, nativii vor fi diplomati in abordarile parteneriale delicate. Berbecii vor da o tenta “impaciuitorista” discutiilor care vin in siajul unor tensiuni sau conflicte anterioare, in ideea de a nu le amplifica sau chiar de a tempera spiritele.
Intre 3 decembrie, dupa ora 21:55a??, si zorii zilei de 6 decembrie, informatii incorecte, incercari ale unor persoane rau-intentionate de a oferi o perspectiva deformata a unei probleme financiare pe care aceia nu pot sau nu vor sa o rezolve (daca depinde de ei) ori din dorinta de a le abate atentia pentru a ramane ei cu intregul beneficiu. Este nevoie de vigilenta si de maturitate pentru a nu cadea in plasa intrigilor si minciunilor acelora. Respingeti ofertele vicioase care v-ar permite saobtineti un avantaj material in schimbul unei recompense sau al unui stimulent. Intre 6 decembrie, dupa ora 4:49a??, si 7 decembrie, abordari energice ale unui plan major de viata.
Pe fondul impactului Lunii Noi in Sagetator, din 7 decembrie, nativii pot lua decizii importante sau se pot hotari sa faca acele schimbari, in viata si activitatea lor profesionala, pe care nu au avut curajul sa le abordeze si care, acum, li se par oportune, necesare si de viitor. Vesti, raspunsuri si mesaje esentiale privitoare la o calatorie de interes, secundar de relaxare, care pun pe tapet nevoia rezolvarii unei chestiuni oficiale, legale, juridice. In cazul unor persoane cu functie, rang si responsabilitati majore se pot inregistra contestari sau ipostaze bizare de viata care sa-i oblige sa ia decizii rapide ori sa retracteze si sa renunte la un proiect, o atitudine, o afirmatie, un proiect.
HOROSCOP Urania 1-7 decembrie 2018?Taur.?In prima parte a zilei de 1 decembrie, sentimente traite cu masura, temperate de logica si ratiune ori chiar de spiritul practic. Parintii vor avea rabdare cu copiii lor, in efortul de a le oferi un cadru metodic, organizat de crestere si educatie. Supravegherea si controlul vietii si activitatii acestora vor fi sporite. Intre 1 decembrie, dupa ora 16:49a??, si 3 decembrie seara, regim echilibrat al muncii; prudenta in ceea ce priveste regimul culinar si efortul fizic.
Nativii vor dori sa-si conserve energia, ferindu-se de stres si de surescitare, evitand munca in asalt si conflictele la locul de munca. Intre 3 decembrie, dupa ora 21:55a??, si zorii zilei de 6 decembrie, perioada nepotrivita discutiilor parteneriale, indiferent de natura relatiilor in care Taurii vor fi implicati (conjugale, de afaceri, contractuale, negocieri). Tensiuni intre soti pornind de la informatii, descoperiri personale intamplatoare sau concluzii care indispun si ingrijoreaza. Pe fond, se contureaza destule pericole si factori care pot perturba dialogul firesc si folositor partilor. Atentie la dezinformarile pe care le pot practica partenerii de dialog. Aspect delicat sau chiar riscant in cazul audierilor, anchetelor, depozitiilor, marturiilor in cadrul unui proces.
Intre 6 decembrie, dupa ora 4:49a??, si 7 decembrie, demersuri legale (in justitie, notariale) menite sa puna ordine in regimul de proprietate al bunurilor care le revin sau li se cuvin nativilor (succesiuni, imparteli). In preajma zilei de 7 decembrie, cand va avea loc faza de Luna Noua in Sagetator, se contureaza ipoteze placute (favoruri materiale, daruri, cadouri, gesturi de cumsecadenie, de filantropie) sau evenimente: dialoguri, semnarea documentelor, obtinerea aprobarilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *