HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE: Eclipsa partiala de Soare, relatiile parteneriale capata o dinamica aparte. Cine primeste daruri

HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE Berbec
?
Intre 10 si 11 februarie dimineata devreme, Berbecii vor dezvolta de ambitii si dorinte, intens resimtite, privitoare la felul in care isi pun in aplicare dorintele, visurile si sperantele. Unii vor dori mai mult de la viata, altii vor trudi pentru a crea cadrele necesare de actiune pentru a iesi din monotonie si blazare. Una dintre solutii, ar fi o evadare din peisajul cotidian, prin excursii, calatorii, altii isi vor propune sa-si schimbare viata in functie de exigentele altui oras sau altei tari. Moment bun pentru gasirea unei motivatii care sa-i faca sa progreseze in plan profesional. La inceputul zilei de 11 februarie, Venus va intra in zodia Pestilor ceea ce le crea, o predispozitie spre visare, meditatie, concentrare pe un univers interior. Va incepe o perioada de aproximativ trei saptamani in care se vor putea reface fizic si psihic prin apelarea le metode terapeutice “blande” (hidroterapie, psihoterapie, meloterapie, sacroterapie, ingrijire corporala, schimbare a look-ului). Intre 11 februarie, dup ora 04:21a??, si 13 februarie, dupa-amiaza, ingrijorari sau stare de nemultumire provocata de un aspect particular sau de un context mai larg legat de functie, rang, demnitate. Intre 13 februarie, dupa ora 17:12a??, si zorii zilei de 16 februarie, surprize de la prieteni; nativii se pot afla in ipostaze paradoxale din cauza unor prieteni ori a relatiilor cu acestia care evolueaza imprevizibil. Pe 15 februarie, noaptea (ora 23:04a??) va avea loc faza de Luna Noua in Varsator, moment astronomic si astrologic insotit de o eclipsa partiala de Soare. Registrul afectiv va fi influenta in prejma acestei date, Berbecii fiind inclinatia sa ia hotarari nesabuite generate de situatiile imprevizibile si neconvenabile in care sunt atrasi sau de care sunt vizati prin apartenenta la un grup de prieteni. Pe 16 februarie, dupa ora 04:42a??, nevoie de odihna, izolare, repaus.
?
HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE?Taur

Intre 10 si 11 februarie dimineata devreme, preocupari materiale, demersuri oficiale, efort de a intra in legalitate dar si posibile conflicte cu persoanele interesate sa obtina aceleasi bunuri materiale sau avantaje materiale vizate de Tauri. La inceputul zilei de 11 februarie, Venus va intra in zodia Pestilor si va incepe, pentru aproximativ trei saptamani, sa atraga o sansa de pe urma relatiilor cu persoanele nascute in zodia Pestilor ori, macar, de a se simti bine in compania lor. Intre 11 februarie, dupa ora 04:21a??, si 13 februarie, dupa-amiaza, lumea gandurilor inalte si a reprezentarilor superioare despre lume si viata vor fi marcate de o stare de scepticism, de dezinteres, de plictis sau de dezamagire. Relatiile cu strainatatea pot fi blocate, anevoioase sau pot crea piedici si probleme nebanuite. Intre 13 februarie, dupa ora 17:12a??, si zorii zilei de 16 februarie, posibile schimbari in statutul profesional, social sau la nivelul atributiilor. Aceste modificari pot surveni brusc pe fondul fazei de Luna Noua din 15 februarie, care va introduce un element de noutate ce ii va pune intr-o lumina noua pe acesti nativi. Pe 16 februarie, dupa ora 04:42a??, Taurii pot simti nevoia sa ajute un prieten, sa fie alaturi de acela intr-un moment greu prin care trece. Nota generala a saptamanii va fi data de tensiunile create de cuadraturile create de Jupiter si planetele aflate in tranzit prin semnul Varsatorului, inclusiv cu Luna Noua, aruncand, asupra caselor VII/X, o povara astrala reala, intensa care cu greu va trece fara sa provoace efecte in viata de fiecare zi, in plan public sau partenerial, contractual, conjugal, procesual. Intreaga atentie trebuie indreptata, in aceste momente, spre mentinerea calmului, pastrarea stapanirii de sine si a obiectivitatii si, in masura in care va fi posibil, amanarea deciziilor importante, pentru perioada de dupa 18 februarie.

HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE?Gemeni

Intre 10 si 11 februarie dimineata devreme, relatiile parteneriale capata o dinamica aparte, mai intensa dar si mai contradictorie sau mai conflictuala, pe fondul divergentelor de opinie sau a intereselor contrare, sustinute de parti cu vehementa. La inceputul zilei de 11 februarie, Venus va intra in zodia Pestilor si va aduce un strop de noroc in viata profesionala cu miza mare (functie) sau in care e implicata imaginea publica (simpatie, pretuire, aplauze, distinctii). Intre 11 februarie, dup ora 04:21a??, si 13 februarie, dupa-amiaza, senzatia ca o chestiune materiala s-a blocat ori ca respectiva cauza este pierduta. Dezamagire fata de cursul evenimentelor care nu evolueaza in favoarea unei rezolvari materiale, patrimoniale; una dintre cauze ar fi termenele extrem de lungi cu care se confrunta pe fondul unor proceduri legale (notariale, administrative, procesuale). Intre 13 februarie, dupa ora 17:12a??, si zorii zilei de 16 februarie, Gemenii pot avea tot felul de idei si solutii, privitoare la viata lor personala sau profesionala care vor contine, cu toatele, un sambure de noutate, ca si cum ar pregati o surpriza sau ca si cum, ei insisi s-ar antrena, pentru a se obisnui cu schimbarile radicale pe care intentioneaza sa le faca, in curand, in viata lor. Unele decizii, ce pot fi catalogate ca “precipitate”, pot fi provocate sau justificate de Luna Noua in Varsator din 15 februarie. Pe 16 februarie, dupa ora 04:42a??, perioada oarecum favorabila cultivarii unei imagini favorabile. Cei care desfasoara activitati cu publicul (profesori, avocati, ziaristi, actori, interpreti, oameni politici) pot inregistra un succes sau pot castiga simpatia si admiratia celor ce ii privesc sau ii asculta. Posibile controverse sau dispute alimentate de discrepanta intre oferta unor parteneri ce nu concorda cu orizontul de asteptare si cu sperantele nativilor.

HOROSCOP URANIA 10-16 FEBRUARIE?Rac

Intre 10 si 11 februarie dimineata devreme, chestiuni administrative, de obtinere a unor adeverinte, aprobari sau semnaturi, pe fondul unui nou contract de munca, al unor reglementari ce impun modificari substantiale in regimul de munca ori pe fondul schimbarii (gasirii) unui loc de munca. Unele angajari vor juca un rol important in viata nativilor, sau un rol de modelare a carierei lor. Atentie la riscul de suprasolicitare, de epuizare a organismului prin acceptarea unui volum de munca peste puterile lor ori prin apropierea unor termene-limita de predare a unor lucrari care ii obliga sa munceasca “zi si noapte”. La inceputul zilei de 11 februarie, Venus va intra in zodia Pestilor, ceea ce va aduce nuante in plus, necesare nativilor, in toate procesele mentale si activitatile de invatare si valorificare a cunostintelor ori in cadrul unei activitati de creatie artistica (literatura, muzica in special, secundar arte plastice cu toate ramurile lor). Intre 11 februarie, dup ora 04:21a??, si 13 februarie, dupa-amiaza, relatiile parteneriale se vor desfasura pe fondul unei atitudini dificile, deloc cooperante a nativilor care vor manifesta un fel de ostilitate sau reticenta fata de toate propunerile si solutiile ce le vor fi adresate: in toate vor vedea un pericol, nu vor crede in utilitatea sau oportunitatea nici uneia. Intre 13 februarie, dupa ora 17:12a??, si zorii zilei de 16 februarie, posibile surprize legate de un aspect material sau de un avantaj. Uneori, Luna Noua din Varsator, din seara zilei de 15 februarie, le poate revela nativilor un context nou de viata si realitati care sa-i conduca spre decizii nebanuite. Pe 16 februarie, dupa ora 04:42a??, subtilitate mentala, finete a spiritului, repliere spre domeniu de cunoastere sau de viata interioara care presupun recursul la literatura …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *