spot_img

HOROSCOP URANIA 11-17 MARTIE: Experiente sentimentale noi, blocaje financiare si turbulente la serviciu

Date:

Intre 11 si 13 martie dimineata, contradictii trecatoare care se nasc si dispar in relatiile de familiile si in cele conjugale. Perioada delicata in cazul unor negocieri sau contracte ce ar trebui semnate in aceasta perioada. Intre 13 martie (dupa ora 07:29″) si 15 martie dupa-amiaza, mare “valvataie” afectiva. Pe barbati, tranzitele acestor zile, ii vor face dornici de schimbare, de experiente sentimentale noi, de vagabondaj afectiv. Alti nativi pot trece prin crize emotionale care le vor tulbura perceptiile. Nimic nu va mai fi inteles corect, totul va fi deformat subiectiv iar reactiile si comportamentul lor vor fi exagerate. O alta cauza a acestei deraieri relationale o pot provoca banii, in toate ipostazele lor: de dat, de primit, de impartit, de castigat, de investit. Pe 13 martie, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra in Berbec, respectiv in casa a XI-a a relatiilor cu prietenii si apropiatii si, impreuna cu Venus retrograda, va crea o pereche subreda care poate strica, repede si fara temei, prietenii, povesti de dragoste, logodne. Intre 15 martie (dupa ora 17:11″) si 17 martie, va fi nevoie de stapanire de sine la locul de munca pentru ca sunt posibile provocari si situatii complicate in care Gemenii e bine sa nu se amestece sau asupra carora trebuie sa evite sa se pronunte. E vorba de un plan (mai vechi, mai nou!?), croit nu neaparat impotriva lor dar care ii poate transforma in victime daca vor intra in jocul unor persoane nedemne care atata asteapta. Indicat este sa nu lase nimic nerezolvat, sa nu amane, sa nu intarzie sau sa execute defectuos o sarcina de serviciu pentru ca sanctionarea acestor greseli va veni rapid. In planul sanatatii, posibile disfunctii endocrine, fluctuatii hormonale (mai ales ale tiroidei) sau risc de infectii (urinare, genitale); a se evita interventiile stomatologice care impun anestezie, incizii sau care privesc osatura celor doua maxilare.
Intre 11 si 13 martie dimineata, Racii vor trai intens dorinta de a stabiliza niste relatii conjugale, de afaceri sau de prietenie prin intermediul explicatiilor lamuritoare, al sinceritatii, al marturisirilor care apropie si consolideaza relatiile interumane. Atentie, totusi!, la tendinta unor cunoscuti de exercita presiuni asupra nativilor sau la dorinta acelora de a-i manipula. In acest caz, cumsecadenia va functiona ca o slabiciune. Intre 13 martie (dupa ora 07:29″) si 15 martie dupa-amiaza, situatii incurcate in viata rudelor apropiate, neintelegeri (care abia incep) cu partenerul de viata; nota generala este de tendinte divergente sau de imprejurari complexe, greu de inteles, greu de explicat, greu de rezolvat. Pe 13 martie, Mercur va intra in Berbec si, din aceasta postura, el va tranzita casa a X-a, contribuind la destabilizarea initiala, produsa de Uranus si Venus retrograda, in privinta autoritatii, demnitatii publice, notorietatii lor. Discutii cu aer acuzator, replici acide din partea Racilor. Intre 15 martie (dupa ora 17:11″) si 17 martie, sentimentele Racilor se vor indrepta spre copii sau, in functie de varsta si logica biografiei de moment a fiecarui nativ, spre o persoana de care se simt atrasi. Unii nativi, preocupati de planul unei existente superioare, traite intru credinta, morala si spiritualitate, pot avea experiente frumoase prin lectura, dialoguri inteligente cu oameni instruiti, trairi personale de exceptie, rugaciune, meditatie, vecinatatea artei. Nota generala o va da viata publica, acoperirea prin fapte a functiei. In acest sector, exista, de mai mult timp, o stare de criza, de revolta sau de incapacitatea de a se supune unor reguli ori de a face niste compromisuri, de unde si varianta unor decizii radicale: cedarea functiei, demisia dintr-un loc de munca, delegarea responsabilitatilor profesionale.
Leu

Intre 11 si 13 martie dimineata, enervare si plictiseala provocate de nevoia de a administra bani, bunuri, terenuri, imobile sau utilaje in chipul cel mai judicios dar, totodata, si de a face fata unor cheltuieli (plati, imprumuturi, etc.). Posibile sfaturi si avertismente venite de la oameni cu experienta, de buna credinta, cu privire la modul corect de derulare a acestor activitati ori cu privire la modificarile legislative de ultima ora, care schimba datele problemei. Intre 13 martie (dupa ora 07:29″) si 15 martie dupa-amiaza, Leii se pot confrunta cu situatii ciudate care se vor manifesta la nivelul dialogului, al comunicarii sau in continutul informatiilor vehiculate. Leii vor fi ostili oricaror tentative de schimbare, inlocuire sau innoire a unui detaliu de viata si activitate care i-ar obliga sa se adapteze noilor conditii. Pe 13 martie, Mercur va intra in casa a IX-a, a mentalului superior si a evolutiei prin cunoastere, dar ei se vor incurca in noianul de prejudecati si abordari subiective, uneori de-a dreptul patimase, care ii vor pune in situatia de a se angaja in dispute si a da explicatii subrede sau chiar de a retracta unele declaratii. Perioada nu este favorabila deplasarilor in tara sau strainatate; ideea unei sanctiuni (amenda, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related