Horoscop Urania 29 octombrie-4 noiembrie 2016: Afla cum te va influenta Luna Noua in Scorpion, in functie de zodie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Berbec
Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, trairi provocate de un imbold personal sau de conjuncturile exterioare care ii obliga sa tina cont de o serie de nuante si sa-si redefineasca pozitia sau comportamentul mai diplomatic si mai temperat. Posibila decizie dificila din perspectiva functiei pe care trebuie sa o apere.
Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44″), evenimentele vor fi controlate de Luna Noua din 30 octombrie; ele vor privi relatiile banesti si interesele materiale in legatura cu alte persoane si, in linii mari, vor spori vulnerabilitatea nativilor in fata oamenilor de rea – credinta desi, tentativa de a rezolva cumva – sub lege, pe langa lege – o chestiune baneasca se va abate si asupra lor dar, acel gand nefericit, trebuie alungat.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, Berbecii se vor bucura de o adevarata efervescenta a ideilor. Unii vor fi inspirati, altii doar increzatori in capacitatile lor mentale. Acest efort de analiza ii va conduce spre solutii optime.
Circulatie favorabila a informatiilor, acces rapida la date importante, vesti imbucuratoare, noroc in relatia cu institutiile (in principal ministere) si persoanele oficiale intr-o chestiune ce priveste strainatatea. Deplasarile de tip „aventura”, calatoriile, expeditiile, competitiile internationale vor fi protejate. Nativii pot trai clipe frumoase generate de succesul personal, de aprecierile primite, de posibilitatea de a se remarca ori, pur si simplu, pentru ca vor avea bucuria unor descoperiri.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 05:06″, se vor impune conditiile astrale care privesc autoritatea si responsabilitatea dar, totodata, cu cat va creste gradul de raspundere, vor creste presiunea si limitarile conditiilor exterioare si rigorilor impuse de legi, limitarile prevazute de statut social si profesional pe care Berbecii nu le vor putea depasi si nici manipula.
Taur
Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, stari organice fluctuante. Pe o alta directie, unii nativi ar putea fi nevoiti sa se adapteze situatiilor ivite la locul de munca si sa analizeze cu atentie jocurile de interese care se fac si care ii pot afecta dar, cu siguranta, nu trebuie sa se implice in rezolvarea lor iar constrangerile care se vor contura ar trebui intelese ca o etapa a crizei prin institutia/firma unde lucreaza.
Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44″), intrigile si conflictele mocnite se pot amplifica iar forta lor de a submina o alianta, un parteneriat, desi manifestata discret, va fi redutabila. Intre soti, se pot produce crize de gelozie sau certuri care pleaca de la interese egoiste.
Daca Taurii pot fi victimele acestor trasaturi de caracter sau de mentalitate ale partenerilor de viata sau de proiect, prin restul efectelor planetare din Scorpion si prin efectul lor conjugat cu cel al Lunii Noii, nici nativii nu vor scapa de riscul de a cadea in pacat. Oricat i-ar impinge demonul sa „le arate dusmanilor de ce sunt ei in stare”, pentru a nu se afla intr-o postura vinovata si pentru a nu strica relatiile la care tin, este bine ca Taurii sa nu actioneze intr-un fel care nu le va face cinste. Perioada plina de pericole greu de identificat, in contextul unor procese.
Este bine ca Taurii sa nu dea declaratii sub presiune morala si sa nu se lase infranti, semnand contracte in dezavantajul lor. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, posibile castiguri si solutii oneste cu privire la bani, la intrarea in posesie a unor bunuri materiale sau la primirea unor facilitati.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, analiza lucida, pe fondul faptelor consumate in jur de 29 octombrie, cu privire la drumul lor in viata, la convingerile care ii blocheaza in luarea unor decizii sau la constrangerile morale care le greveaza libertatea de optiune.
Citeste si? Horoscop: Zodiile ghinioniste ale lunii noiembrie 2016
Gemeni
Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, momente de relaxare, de detasare de stres sau de capacitate imaginativa si creativa. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44″), tot ceea ce priveste munca pare a se incurca si complica de la un moment la altul.
Relatiile se tensioneaza, sarcinile de serviciu se asociaza cu riscuri sau cu genul de activitate definita de metafora „a scoate castanele cu mana altuia”, in acest caz, „mana” fiind a nativului care este pus de sefi, sa salveze o situatie – limita, sa se implice in activitati pe care altii nu le pot duce la bun sfarsit sau pe care aceia ii protejeaza.
De aceea, ” de ce eu?” va fi o intrebare care va reveni deseori in mintea unui Geaman. Luna Noua poate contura un nou tip de relatii dar poate scoate la iveala si secrete ori motivatii ascunse pana acum. In unele cazuri aceste ipostaze pot capata nuanta demascarii.
Sunt de luat in calcul eventuale conflicte bazate de acuzatii nefondate, exagerate, pe incercari de intimidare. Starea de sanatate nu va fi confortabila. Gemenii pot fi, in continuare, vulnerabili in fata infectiilor si complicatiilor chirurgicale, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta, doar ca, in preajma zilei de 30 octombrie, Luna Noua va aduce un plus de risc.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si …

spot_imgspot_img