HOROSCOP URANIA 4-10 AUGUST 2018: Uranus intra in miscare retrograda, se anunta schimbari, cumpene. Atentie la ecclipsa de soare!

Berbec
Intre 4 si 6 august, in zorii zilei, posibile evenimente neprevazute cu consecinte financiare. Mecanismul de redresare baneasca va cunoaste alterari din seara zilei de 8 august, cand Uranus va intra in miscare aparent retrograda (va reveni in zodia Taurului pe 6 martie 2019), timp in care se va intoarce in zodia Berbecului, dandu-le acestor nativi posibilitatea sa gaseasca rezolvari in plan personal care, parca, vor veni de la sine, adica pe fondul unor conjuncturi ce tin de cursul evenimentelor exterioare in care ei nu vor mai putea interveni si carora li se vor supune; evenimente cu rol important in destinul personal. Intre 6 august, dupa ora 04:32a??, si dimineata zilei de 8 august, prilej favorabil pentru discutii, informari, lamuriri prin consultare, studiu individual, lectii. Cele doua zile vor fi utile persoanelor care sustin probe orale la examinarile scolare, universitare, profesionale, indiferent de domeniu sau de nivel de pregatire. Pe 6 august, Luna Neagra va intra in zodia Varsatorului, semn in care va ramane pana pe 3 mai 2019, afectand sectorul relatiilor de prietenie si al capacitatii nativilor de a pune in practica proiecte personale care au nevoie de sustinerea sau colaborarea unor persoane apropiate. Pe 7 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei pe care o va tranzita pana pe 9 septembrie aducand o contributie interesanta si utila relatiilor parteneriale, conjugale, conflictuale sau procesuale in care va fi nevoie de suplete, diplomatie si fler. Intre 8 august, dupa ora 06:18a?? si 10 august, dimineata, griji domestice si relatii de familie incordate sau nemultumitoare. Din 10 august, dupa ora 06:18a??, Luna va tranzita sectorul sentimente, placeri, jocuri si sporturi atragandu-i pe Berbeci in activitati relaxante, in cadrul carora acestia isi vor putea etala calitatile fizice.
Taur
Intre 4 si 6 august, in zorii zilei, schimbari in modul de viata curent provocate atat de Uranus cat si de tranzitele pe care acesta le va face cu planetele din Leu, Scorpion si Varsator; dar, din seara zilei de 8 august, Uranus va intra in miscare aparent retrograda (va reveni in zodia Taurului abia pe 6 martie 2019), timp in care va opera asupra casei a XII-a, unde isi va duce pana la capat lucrarea astrala privitoare la subconstient, psihic incarcat, datorii karmice. Intre 6 august, dupa ora 04:32a??, si dimineata zilei de 8 august, discutii pe teme financiare ori strict salariale mai ales ca pe 7 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei in care va ramane pana pe 9 septembrie, ceea ce la va da ghes sa incerce o renegociere a conditiilor care au stat la baza unei intelegeri si care acum trebuie si pot sa fie reevaluate. Pe 6 august, Luna Neagra va intra in zodia Varsatorului si va avea o influenta negativa asupra carierei, succesului imaginii, gestionarii functiei pana pe 3 mai 2019. Intre 8 august, dupa ora 06:18a?? si 10 august, dimineata, taceri, inhibitii si crispari in fata multor subiectele care intervin in dialogurile curente dintre nativi si vecini, cunoscuti ocazionali ba chiar si intre frati; nota generala este de discretie sau de pastrare a unui secret. Din 10 august, dupa ora 06:18a??, Luna se va afla in sectorul gospodariei si casei, ori al relatiilor de familie care vor trece prin clipe fierbinti, tinand cont de acumularea celor patru posturi astrale (trei planete si Sensul vietii) si care deja sunt supuse presiunilor exercitate de iminenta Luna Noua in Leu acompaniata de o eclipsa de Soare, pe 11 august. Ramane deosebit de activ, pentru unele persoane, Patratul mistic pe semne Fixe care opereaza prin angajarea a nu mai putin de noua posturi astrale ce traverseaza cele patru zodii apartinand Crucii Fixe.
Gemeni
Intre 4 si 6 august, in zorii zilei, schimbari bruste ale starii de spirit care survin pe fondul frecventelor modificari ale dispozitiei provocate, poate, si de fluctuatiile endocrine. Acest aspect, patronat de Uranus in tranzit prin Taur (casa a XII-a), se va atenua din ziua de 8 august, cand aceasta planeta va intra in miscare aparent retrograda si va “formata” radical sectorul prieteni/cunoscuti si apropiati pana pe 6 martie 2019. Intre 6 august, dupa ora 04:32a??, si dimineata zilei de 8 august, Gemenii vor fi in forma: vor fi veseli, simpatici, degajati, eliberati de griji sau, macar, mai putin ingandurati si preocupati de relaxare, vacanta si distractie, mai ales ca, pe 7 august, planeta Venus va intra in zodia Balantei, respectiv in casa a V-a a petrecerilor, a satisfactiilor senzoriale si a aventurilor sentimentale. Pana pe 6 septembrie a.c., Venus ii va sustine cu influxuri utile si generoase pe cei care desfasoara activitati de creatie sau de interpretare, pe cei care scriu (mai ales scenaristi si ziaristi). Pe 6 august, Luna Neagra va intra in zodia Varsatorului si, din aceasta postura, pana pe 3 mai 2019, va zdruncina din temelii cele mai multe dintre convingerile, idealurile si scara de valori cu care opereaza in viata personala sau in activitatea profesionala. Primele semne nu vor intarzia sa apara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *