Horoscop Urania 8 -14 iulie 2017: Cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Intre 8 si 10 iulie dimineata, se contureaza aspecte importante ce tin de mentalitate, conceptie despre viata sau conduita, conditionate de o scara de valori personale si de interesele ori de provocarile, limitarile si intarzierile care le pot da peste cap programul de viata sau ii pot pune in dificultate prin optiunile pe care vor trebui sa le ia si pentru care vor trebui sa sacrifice niste principii la care tin mult. Etapa a constrangerilor dar si a tentativelor esuate de a rezolva totul pe calea dialogului, ipostaza determinata sau amplificata de impactul fazei de Luna Plina, din dimineata zilei de 9 iulie, care va opera pe axa caselor III – IX si care va genera dificultati legate de deplasari efectuate impotriva vointei sau chefului lor de moment sau care vor fi acompaniate de incurcaturi, intarzieri determinate de blocajele in trafic, conditiile meteo sau devierea traseului. Atentie sporita la felul in care se desfasoara un examen, o proba de verificare, indiferent de nivelul profesional vizat, si la greselile comise din neintelegerea corecta a unei situatii. Intre 10 iulie, dupa ora 08:35″?si 12 iulie, dupa-amiaza, premize pentru o intrecere, o competitie sau o confruntare care se desfasoara la nivelul dialogului, al schimbului de impresii si argumente. Taurii vor dori sa se impuna cu orice pret. Aceasta tendinta rezumativa se va observa si in relatiile de familie pentru ca nativii nu vor suporta sa fie contrazisi. Intre 12 iulie, dupa ora 18:52″?si 14 iulie, unele persoane vor simti nevoia sa se sfatuiasca cu cineva asupra unei chestiuni precise, alteori vor dori sa schimbe impresii, sa depene amintiri si povesti, pentru ca, la sfarsitul saptamanii, se vor realiza sase trigoane intre planetele in tranzit prin Rac si Pesti care vor da felului lor de a vorbi o nuanta personala, subiectiva, tandra si profund sensibila, cu iz nostalgic.
Intre 8 si 10 iulie dimineata, problemele banesti curente sau cele care privesc sumele mari ori castigurile substantiale provenind din drepturi (redevente, tantieme, plata unei munci ocazionale) vor fi dificil de rezolvat iar situatiile care vor genera respectivele nereguli, blocaje si intarzieri vor tine de factori subiectivi: mofturi, ambitii si piedici nascocite abuziv de catre cei care trebuie sa faca acele plati. Pentru ca exista riscul sa se afle in imposibilitatea de a accesa bani din cont sau de a face plati cu cardul, din varii motive (expirare, pierdere, blocare, orar defectuos, etc.), nativii trebuie sa nu ramana fara bani cash la ei. Aceste neajunsuri vor fi resimtite mai intens in ziua de 9 iulie sau, cu o zi inainte si dupa acest reper, din cauza impactului pe care il va avea Luna Plina in Capricorn, care se va produce in dimineata acelei zilei, pe axa celor doua case ale banilor, veniturilor si relatiilor financiare sau materiale cu alte persoane. Intre 10 iulie, dupa ora 08:35″?si 12 iulie, dupa-amiaza, premize interesante si totodata importante care se dezbat prin viu grai ori care se nasc in contextul unei intalniri, a unei scurte deplasari. Gemenii pot fi admirati, respectati sau ascultati. Care cei ce vor sustine probe la examene, teste si verificari ale cunostintelor vor fi in forma fizica si psihica buna; in mod normal, ei nu ar trebui sa aiba emotii sau trac. Unii (elevi, adolescenti, studenti) vor putea impresiona comisia, juriul sau un examinator prin temeinicia pregatirii lor. Intre 12 iulie, dupa ora 18:52″?si 14 iulie, posibil mic succes moral, profesional sau de public; Gemenii se vor simti bucurosi, mandri sau flatati de laudele si aprecierile care vor fi facute la adresa lor de fata cu multa lume. Nota generala a saptamanii va fi data de tranzitul planetei Venus prin semnul lor zodiacal natal, care le va aduce noroc, protectie si mental pozitiv.
Rac

Intre 8 si 10 iulie dimineata, vechile conflicte se pot relua fara sansa de a fi solutionate sau temperate. Principala forma sub care acestea vor fi resimtite este lezarea directa a nativului in interesele lui, in statutul lui. Una dintre cauze ar putea fi alterarea continua a relatiilor matrimoniale, acutizarea divergentelor cu asociatii ori de felul in care se desfasoara un litigiu. Contextul nu este favorabil depozitiior si dezbaterilor pe fond a unei cauze in justitie, mai ales in preajma datei de 9 iulie, cand se va produce faza de Luna Noua in Capricorn, pe axa caselor I -VII, la care se va adauga efectul tranzitului prin zodia Racului a planetei Marte care va imprima un radicalism pronuntat, permitand luarea unor masuri drastice sau aplicarea unor sanctiuni disproportionate cu cauza care a generat respectivul proces. Posibile complicatii „colaterale” in directia averii personale, a patrimoniului familial sau a statutului locativ/imobiliar ori in directia ipostazelor publice si a capacitatii de exercitare a functiei. Intre 10 iulie, dupa ora 08:35″?si 12 iulie, dupa-amiaza, nativii vor dori sa rezolve cum vor ei, in coditiile impuse de ei, …

spot_imgspot_img