HOROSCOP URANIA APRILIE 2017: Venus in miscare retrograda, cum sunt afectate zodiile

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2017

Horoscop Lunar Relaxare si Distractii.
Relaxase si distractiiVenus va petrece cea mai mare parte din luna in confuza, visatoarea si sentimentala zodie a Pestilor, care se intampla sa fie casa a douasprezecea, a refugiului si a recuperarii. Luna aceasta, veti simti destul de des nevoia sa evadati din mijlocul multimilor dezlantuite si sa va incarcati bateriile petrecand o vreme in singuratate – sau alaturi de un companion fermecator in care aveti cea mai mare incredere.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.
Indragostiti si prieteniPentru ca veni vorba de companioni fermecatori, fiti atenti la Luna Plina de pe 10 aprilie din Balanta, casa a saptea, care va aduce un nou candidat la calitatea de invidiat de unic partener. Sa insemne asta oare ca va asezati la casa dumneavoastra? Poate ca da. Ori poate ca nu. Insa, daca va luati acest angajament, expansivul si excesivul Jupiter va determina sa va implicati total.

Horoscop Lunar Bani si succes.
Bani si succesDaca ati lucrat impreuna cu un partener la crearea si pastrarea unei afaceri, puteti face un mare salt inainte pe data de 10 aprilie. Luna Plina din casa a saptea se va intalni cu generosul si sociabilul Jupiter pentru a va asigura toate instrumentele necesare succesului. Daca sunteti in cautare de partener, indiferent de motiv, iesiti in lume si socializati.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.
Tranzite delicateE posibil ca, pe 8 aprilie, sa aveti sentimentul ca posesiunile si persoanele dragi se afla intr-o anumita primejdie – atat de intens este sentimentul, incat, chiar si daca nimeni n-a spus sau n-a facut nimic direct, veti lua atitudine pentru a le proteja. Sincer? Nu e deloc o idee rea. Radarul dumneavoastra functioneaza la parametri ridicati. Ascultati vocea subconstientului.

Zile favorabile 1,6, 7, 10, 17, 24, 28Zile nefavorabile 2,3, 4, 8, 21
?
Horoscop Lunar Taur Aprilie 2017

Horoscop Lunar Relaxare si Distractii.
Relaxase si distractiiCasa a unsprezecea, a grupurilor si a celor cu pareri asemanatoare, va fi ocupata aproape toata luna de Venus. Totul se petrece in confuza, visatoarea si atat de spirituala zodie a Pestilor. Gratie acestui farmec legendar, daca sunteti implicati intr-un grup metafizic sau filozofic, e posibil sa fiti chemati sa preluati carma in absenta persoanei care se afla de obicei in aceasta postura.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.
Indragostiti si prieteniExista tot felul de modalitati de a-i spune unei persoane c-o iubesti, iar dumneavoastra sunteti extrem de priceputi la asta. Pentru ca Venus – afectuosul guvernator planetar al Taurului – e de serviciu toata luna in creativa si romantica zodie a Pestilor, nu e greu de imaginat ca veti gasi o modalitate inventiva de a-i comunica unui nou admirator ca va pasa de el. Dar nu uitati sa procedati la fel si cu prietenii adevarati si incercati.

Horoscop Lunar Bani si succes.
Bani si succesPe 6 aprilie, Saturn, planeta orientata spre cariera, intra in miscare retrograda si e gata sa va ajute sa treceti in revista recentele performante de la serviciu. Incandescentul Marte, aflat in Taur, va forma in aceeasi zi un trigon favorabil cu intensul Pluton. Daca vreti intr-adevar sa fiti remarcati, actualizati-va CV-ul, daca este posibil cu ajutorul unui profesionist. E timpul sa va ganditi la recrearea imaginii dumneavoastra profesionale.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.
Tranzite delicateCu o zi inainte ca Mercur sa se opreasca din drum si sa porneasca inapoi in miscare retrograda, lucru care se va petrece pe 9 aprilie, doua cuadraturi extrem de dificile vor transmite o anumita stare de tensiune in domeniul relatiilor. Veti simti impulsul de a actiona imediat, dar e mai bine sa n-o faceti. E posibil sa nu detineti toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie buna. incrucisati-va bratele si stati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *