HOROSCOP VARA 2018: cele mai norocoase zodii, au fost alese de astre sa traiasca o vara ca-n povesti

1. Horoscop Vara 2018 GemeniPozitivitatea si capacitatea ta de a privi mereu partea buna a lucrurilor este ceea ce iti aduce fericirea in aceasta vara. Realizezi absolut tot ceea ce iti propui, iar acest lucru iti da mereu incredere.
Puterea ta interioara este ceea ce ii va ajuta si pe cei din jurul tau. Vei deborda de energie propulsandu-i astfel si pe cei apropiati. Vara aceasta sunteti determinati in absolut tot ceea ce va propuneti iar zambetul de pe buze va fi precum un tatuaj. Determinarea voastra de a reusi este ceea ce va face ca toate lucrurile frumoase sa vi se intample. Vara 2018 este perioada in care ai sa atragi tot ceea ce ti-ai dorit vreodata.
?
2. Horoscop Vara 2018 Balanta
In urmatoarea perioada veti da dovada de multa rezilienta, determinare si creativitate. Acest cocktail de energii pozitive va va ajuta in toate aspectele vietii, in perioada ce urmeaza.
Vei chema fericirea in viata ta in lunile ce urmeaza, pentru ca vei fi autentic/a, pentru ca vei sti sa iti fii un adevarat prieten.
In urmatoarea perioada te vei inconjura de oameni buni si te vei gindi de doua ori daca cineva merita sau nu sa fie in viata ta.
3. Horoscop Vara 2018 Berbec
Pentru persoanele nascute in zodia Berbec, vara 2018 va fi momentul intoarcerii la sine, va fi momentul cand veti reusi sa preluati controlul asupra vietii voastre.
Iata de ce, aceasta va fi una dintre cele mai importante veri ale vietii voastre. Veti simti cu nesat dulcea mireasma a libertatii. Veti scapa de conditionari si frici inutile, iar acest lucru va da aripi. Va veti simti creativi si curajosi, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
4. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *