Horoscop WEEKEND 1-3 martie 2019. Primul weekend de primavara este SPECIAL si inainte de Luna Noua! Care e NOUTATEA pentru zodia ta?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 1-3 martie 2019. Acest weekend marcheaza mai multe evenimente : startul lunii martie, startul calendaristic al primaverii mult asteptate iar Venus, planeta iubirii, frumusetei si armoniei in relatii care se muta in etericul, rebelul, vizionarul si detasatul Varsator inca din 1 martie, unde va sta aproape toata luna, pana in 26 martie. Venus in Varsator inseamna o schimbare destul de mare a energiei noastre in relatii. Apoi, Luna ne scuteste de prea multe emotii si sentimentalisme, fiind in Capricorn si in Varsator, in asteptarea fazei sale de Luna Noua in Pesti de saptamana viitoare 6 martie. Weekendul este special pentru ca are o energie non-emotionala, mai pragmatica, detasata, orientata pe viziuni de viitor, prietenie si socializare.

Varsatorul este mereu un loc interesant pentru Venus.

Lui Venus ii place sa relationeze emotional, dar Varsatorul are o detasare destul de mare in fata emotiilor. Nu inseamna ca nu este o zodie minunata – este extrem de social si plin de compasiune – dar se exprima diferit si oricum destul de diferit pentru stilul lui Venus.
Varsatorul chiar nu are nevoie sa fie asa de emotional ca alte semne pentru a-si exprima trairile si gandurile. El se exprima prin actiuni, idei si notiuni, nu prin pasiuni si emotii. El merge spre orice e neconventional, nu prea ii pasa ce gandesc altii, de aceea si pare asa de detasat. Este atras de oamenii si conceptele care sunt diferiti sau neobisnuiti.
Asadar, cand Venus intra in Varsator, ni se da oportunitatea sa ne deschidem spre experiente noi si personale, sa incercam stiluri noi, de la haine, la arta preferata si la oamenii cu care ne vedem.
Sub acest tranzit, suntem indemnati sa vedem viata mai liber, relatiile mai fara restrictii, sa privim omul din fata ca pe un egal si pe un prieten, fara asa de multe emotii care distorsioneaza o relatie. Multe tipare vechi despre relatii si obiceiuri in relatii (care limiteaza libertatea persoana indeosebi) avem ocazia sa schimbam cat timp Venus este in Varsator !

Vineri 1 martie si jumatate de Sambata 2 martie, Luna este in Capricorn
Cu Luna in conservatorul Capricorn, avem tendinta sa fim mai prudenti, mai seriosi, mai cu picioarele pe pamant decat suntem in general. Capricornul inseamna treaba serioasa de facut ! Nu ne preocupa satisfactiile pe termen scurt, ci obiectivele de viata de termen lung.

Creste dorinta pentru succes profesional si primim determinarea de a obtine ce ne propunem pe acest plan. Capricornul este un lider innascut, deci poti sa coordonezi un mare proiect la munca, dar si sa iti cauti urmatoarea etapa a carierei si sa faci planuri concrete cum sa ajungi acolo.
Ia in calcul care este cea mai buna investitie pe care o poti face, ce energie ai, ce resurse concrete, ce oameni cu care poti coopera. Ce iti poate aduce un venit solid ? Totul este luat la mana si revizuit acum cu un ochi practic si pragmatic, inclusiv relatiile. Acum poti vedea clar cum sa faci schimbari structurale care fac viata mult mai eficienta.

Emotiile trec acum pe planul doi.
Este vremea datoriei si responsabilitatii cand Luna traverseaza Capricornul. Vom lua in calcul numai actiunile ce pot fi facute cu adevarat si nu cele bazate pe dorinte trecatoare sau capricii.

Sub aceasta influenta, oamenii pot deveni indiferenti si chiar cruzi unii cu altii ; empatia si sensibilitatea la necazurile si problemele altora este redusa semnificativ. Abia avem mila cu noi insine, daramite cu altii.
Acum ne ascultam mult mai mult mintea logica. De aceea este mult mai bine sa ne angajam in activitati profesionale care nu sunt legate de arta si creativitate si care sa necesite acuratete, precizie si aderenta stricta la datorie. Fa ordine la locul de munca, pune totul in dulapuri si dosare potrivite, aranjeaza-ti toate lucrurile si categoriseste.

Ce activitati benefice sa faci cu Luna in Capricorn :
Sa te intalnesti cu clienti sau colaboratori ; sa pui pe scris o propunere concreta, cu plan de bataie ; sa analizezi investitiile pe care vrei sa le faci ; sa actionezi sau sa vorbesti cu autoritate ; sa muncesti cu un mentor sau cu un ucenic ; sa sustii prin actiunile tale o traditie de lunga durata ; sa preiei controlul asupra unei situatii.
?

Partial Sambata 2 martie si Duminica 3 martie, Luna este in Varsator
Luna in Varsator te face sa vrei sa sochezi pe toata lumea. Iti da o stare de spirit spontana si una deschisa spre inspiratii de geniu. Luna in Varsator iti da un sentiment de libertate ce vine din faptul ca te stabilizezi cu propriile tale ganduri si ajungi la pace cu ele, indiferent unde te vor duce. Din aceasta stare vine caracteristica de vizionar de Varsator.
Sunt favorizate toate legaturile sociale prin internet sau experimentele cu alte tehnologii care te mentin conectat cu oamenii. Este timpul potrivit sa imbratisezi noul, tot ce inseamna inovativ si futurist.

Apare un impuls de a te elibera din situatii si relatii claustrofobice. Suntem prietenosi sub Luna in Varsator dar intr-un mod mult mai detasat.
Acum iti apar cele mai multe idei despre umanitate …

spot_imgspot_img