Horoscop weekend 13-15 iulie 2018. Weekend UNIC cu Eclipsa de Soare si Luna noua in Rac! Schimbari pana in 2020!

Horoscop weekend. La primele ore ale zilei de Vineri, 13 iulie, vom avea o Luna Noua cu eclipsa partiala de Soare in Rac. Este prima din cele 3 eclipse ale acestei veri si ea initiaza schimbari care ne vor duce tocmai spre 2020. Este prima eclipsa aflata in opozitie cu Pluto aflat in Capricorn si cand e vorba de Pluto, planeta destinului si schimbarilor, intotdeauna apare un element de destin la orizont. Vara 2018 te va transforma cu siguranta! Te-ai saturat de ceva sau cineva? Vine momentul sa iti iei puterea inapoi !

Vezi in continuare la ce sa te astepti in functie de zodie de la acest unic eveniment astral.

Aceasta este prima eclipsa in Rac din 2009-2010. De fapt, pe 11 iulie 2010 am avut eclipsa solara in Rac la fel ca si acum. Asadar, ea va aduce la lumina aceeasi tema ca atunci. Ce se intampla in viata ta in iulie 2010?
Aceasta eclipsa solara in Rac – vizibila din Australia – ar trebui numita Eclipsa Intunericului, dar nu neaparat pentru ca se face fizic intuneric. Desi eclipsa solara este partiala, ea este puternica din urmatoarele motive:
– este prima eclipsa pe axa Rac – Capricorn.
– este o eclipsa in opozitie perfecta cu Pluto, planeta transformarii si a lumilor subterane. Pluto este asociat cu intunericul si cu absenta luminii. Pluto este Darth Vader-ul zodiacului !
– Racul este cel mai intunecat loc din roata zodiacului. De aceea Racul este condus de Luna, care guverneaza noaptea.
Toate aceste alinieri fac ca aceasta eclipsa solara sa poarte in ea elemente predestinate!

Care este semnificatia acestei Eclipse Solare partiale?
O eclipsa solara, chiar si partiala, inseamna ca Soarele este eclipsat de umbra Lunii. Lumina Soarelui dispare, la fel si viata, pentru cateva clipe, intrucat Soarele este cel ce sustine viata pe Terra. Fara caldura sa, viata nu ar exista asa cum o stim. Desi absenta luminii poate fi infricosatoare, nu trebuie sa ne temem!
Paradoxal, doar din intuneric putem vedea Lumina, noua lumina, lumina interioara. Este singurul spatiu de unde pot incepe noi starturi !
Pluto ne va duce intr-o calatorie in lumea subterana pentru a ne arata ce este ascuns in cealalta parte a luminii pe care o stim. Doar cand ne dam egoul la o parte putem vedea cu adevarat.
?
Gandeste-te o clipa la urmatoarele :
Cum este cand inchizi ochii complet? Cum este cand nu ai nimic in preajma cu care sa te compari? Cand nu mai ai niciun moment de referinta din trecut sau legat de viitor? Ce vezi de fapt atunci cand esti cu ochii inchisi?
“Cine se uita in afara, viseaza. Cine se uita inauntrul sau, se trezeste” -?Carl Jung
Viata este un amestec superb de destin si de liber arbitru. Avem tendinta sa ne temem si sa opunem rezistenta destinului. Insa numai atunci eclipsele aduc experiente dificile. Cand imbratisam destinul si ne folosim liberul arbitru in aliniere cu inima, ni se deschid si pun pe masa o intreaga lume plina de infinite posibilitati.
Practic, aceasta eclipsa si Luna noua ne spun: oricand orice este posibil ! Oricand iti poti sterge karma intr-o clipa si iti poti co-crea destinul cu Universul alaturi.
?
Ce inseamna faptul ca Luna noua si eclipsa solara sunt in Rac?
Racul este arhetipul feminitatii. Racul este hranitor, iubitor, protector, energia sa instinctiva da viata noii vieti si o hraneste pana cand poate sta pe propriile sale picioare. Racul – sau noaptea adanca – este locul unde creatia izbucneste.
Racul este elementul hidratant al lumii. Este sursa de unde provine ingrijirea altora, iubirea si inspiratia. Este marea de unde apare viata ! Un copac poate fi mare si impresionant dar daca solul este uscat, nu isi poate lua apa prin radacinile sale adanci si se usuca si moare ! La fel, nu poti merge prea departe fara iubire, sustinere si inspiratie, care vin de la Rac. Nicio suma de bani, nicio putere sau niciun control nu pot inlocui forta vietii data de iubire.
Aceasta eclipsa solara in Rac ne arata ca a venit vremea sa te reconectezi la sursa. Pe tine ce te sustine ? De ce ai nevoie acum ? Daca lumea ta se simte seaca si fara vlaga, gaseste ce te revigoreaza!
?
Luna noua in Rac este un ciclu lunar ideal in care sa muncesti pentru o improspatare a relatiilor tale. Daca vrei sa iti deschizi inima sau iti hranesti propria fiinta, acum e perioada. Este un timp in care sa te gandesti cum vrei sa iubesti si sa fii iubit in schimb.
Unii oameni vor experimenta reverberari evidente in relatiile lor, mai ales datorita opozitiei cu Pluto. Racul este un semn intuitiv si emotional, ce opereaza de la nivel de inima si instinct.
Influenta lui Pluto va ajuta ca frici adanci sa se transforme si sa evolueze. Fii atent, asadar, unde faci compromisuri in granitele tale sanatoase, in fericirea ta, unde risti sa ranesti pe altcineva in numele starii de bine, unde ai frica de pierdere sau de respingere.
Aceasta Luna noua ne intreaba : a”Ce iti face inima sa fie obosita?”.
Poate ca este acel prieten dramatic care mereu te secatuieste de energie si te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *