Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Urmeaza PROVOCATOAREA LUNA PLINA in BERBEC de marti! Ies rani din copilarie la iveala!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Horoscop weekend. Weekendul 21-23 septembrie 2018 ne asteapta si iata horoscopul de weekend ce ne ghideaza cum sa profitam din plin de energia activa pe care Luna ne-o pune la dispozitie prin tranzitul sau. Luna este astrul ce influenteaza emotiile oamenilor. Intrucat o data la doua zile si jumatate, Luna se muta in alta zodie pentru a parcuge in 28 zile toate cele 12 zodii, nu e de mirare cum si noua ni se schimba starile, interesele, prioritatile.

In acest weekend, Luna in crestere de luminozitate se va afla in sentimentalul, melancolicul si sufletistul PESTI.
Peste numai 2 zile dupa ce se termina acest weekend, anume marti 25 septembrie, vom avea LUNA PLINA IN BERBEC.
Aceasta Luna plina este provocatoare pentru noi, datorita legaturii astrale pe care o are acum cu SATURN si cu Chiron. Iarasi ne ies la iveala vechi dureri din copilarie, desigur altele, nu ceea ce deja am rezolvat in trecut ! Iarasi trebuie sa le vedem si vindecam. Iarasi ni se creaza spatiu pentru a ne vedea si vindeca fricile. Probabil te vei simti mai vulnerabil si sensibil, amintindu-ti de momente in care ai fost tratat gresit si nedrept de parinti sau bunici.
Sa ne pregatim pentru un weekend mai emotional si conectat cu sufletul – fie ce il bucura, fie ce inca il doare si trebuie vindecat.
Chiron, micul astru responsabil de vindecarea ranilor noastre profunde, va fi in conjunctie cu aceasta Luna plina si din acest motiv vom sapa in noi (in trecut, in subconstient) din nou. Unii din noi putem simti ca si cum un leucoplast a fost tras de pe rana si sangele din rana va curge. Tot ce incercam sa ascundem va fi la vedere si vom fi fortati sa ne vedem acea rana ca sa o vindecam cu iubire. Nu putem merge spre viitor cat timp suntem plini de bandaje ce ascund mari dureri sangerande.
Aceasta Luna plina va fi si in cuadratura cu Saturn. Mesajul? Orice ai face, mergi mai departe, nu te lasa intepenit de vechi dureri sau temeri. Rupe-le, treci de ele pentru ca tot ce iti doresti este de cealalta parte a fricii.
Luna plina in conjunctie cu Chiron aduce durere emotionala dar si vindecare. Din pricina legaturii cu Saturn, totusi, aspectul de rana adus de Chiron va fi mai mult in focus acum.

Luna in conjunctie cu Chiron ne trimite spre o rana adanca din suflet asociata cu aspecte materne.
Dar pot fi si aspecte paterne aduse la lumina, din pricina legaturii cu Saturn. Iti va deveni clar felul in care traume din copilarie iti afecteaza relatiile curente.
Cu cat esti mai deschis la minte in timpul acestor zile, cu atat mai bine. Intrucat procesul este destul de emotional, pentru unii oameni neobisnuiti sa se confrunte des cu emotiile lor poate fi dificil dar vom iesi vindecati. Tine minte cat de important este totul pentru cresterea ta spirituala si emotionala si nu fii descurajat.
Munceste avand alaturi puterea de munca a Berbecului (Luna plina este in Berbec!) ca sa devii mai puternic si mai increzator prin acest proces !

Pregatirea pentru Luna plina de Marti, cu Luna in Pesti de weekend!

Pana la Luna plina de Marti, in acest weekend Cosmosul ne ofera zile sub Luna in Pesti, ca o pregatire emotionala si o compatibilitate cu ce ne aduce Luna plina din 25 septembrie.
Luna in Pesti este punctul terminus al calatoriei Lunii timp de 28 zile prin zodiac.

Cat timp Luna este in Pesti. intotdeauna starea noastra este melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare. Cei ce sunt mai sensibili in fata emotiilor vor fi mai coplesiti de aceasta energie.
O stare de bine gasim daca ii ajutam pe altii, insa sa mentinem si granite sanatoase ca sa nu se profite de bunavointa noastra.
Ne este usor sa vedem binele din alt om si sa ii trecem cu vederea greselilor.
Orice faci bun pentru oameni acum, are reverberatii de iubire neconditionata si impacteaza mai mult ca oricand.
Daca nu prea petreci timp singur de felul tau, Luna in Pesti te indeamna si iti da oportunitatea sa iti faci timp pentru actiuni solitare. Ca sa te conectezi deplin cu altii, trebuie mai intai sa fii conectat cu tine insuti. Fa-ti timp sa visezi cu ochii deschisi, sa colinzi undeva in tacere, sa vizitezi un mal de apa, sa asculti cum susura un rau sau cum se sparg valurile marii.
In aceste momente de pace vei reveni la tine insuti, iti vei reaminti de tine si te vei conecta cu sufletul tau.
Acum poti fi indemnat inconstient de Luna in Pesti sa evadezi din realitate mai mult spre tv, spre diverse adictii. Daca te surprinzi dorind sa fugi din acum si aici, poate e bine sa explorezi de ce. Ce te supara in situatia curenta, cu oamenii din prezentul tau, cu emotiile pe care le simti acum, de vrei sa a”fugi”?
Energia Lunii in Pesti poate aduce emotii si lacrimi, uneori si fara motiv. Este usor …

spot_imgspot_img