Horoscop WEEKEND 22-24 februarie 2019. Cum ne este DUPA SuperLuna plina, lumina sau furtuna? Ce urmeaza?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 22-24 februarie 2019. Suntem la finele unei saptamani intense in astrologie cat luni sau ani de zile. Dupa iesirea lui Chiron din retrograd, in Berbec, si instalarea sa pana in 2027 in aceasta zodie, dupa intrarea Soarelui in zodia Pesti pana pe 20 martie si dupa SuperLuna plina in Fecioara din 19 februarie, a venit momentul weekendului. In weekend avem ocazia sa traim intr-un ritm mai ponderat, macar si pentru ca suntem eliberati de presiunile de luni-vineri. Sa profitam de aceste zile pentru a simti ce impact au recentele evenimente astrale intense asupra gandurilor, emotiilor, perspectivelor, relatiilor, planurilor noastre.
Cand au loc evenimente asa puternice, efectele lor abia incep. Faptul ca au trecut ca moment nu inseamna ca gata, le dam la spate si am a”scapat”. Din contra, suntem deschisi spre orice ne aduce Universul ca sa profitam din plin de energia ajutatoare a astrelor si a acestor tranzite intense.

Chiron in Berbec se ocupa de acum incolo, pana in 2027, sa ne vindece cea mai profunda rana dintre toate : rana de identitate. Ea poate aparea din orice circumstanta, orice si oricine o poate provoca. O vedem, o vindecam, o eliberam si lasam energia lui Chiron sa o transforme in ceva mult mai bun pentru noi. O rana ramane o rana daca nu e vazuta si asumata, dar devine un cadou dupa vindecare.

Soarele a intrat in Pesti in aceasta saptamana si va fi aici pana pe 20 martie. Sa ne asteptam sa fim mult mai emotionali, deci sa ne dam voie sa simtim fara teama de sentimente. Imaginatia, creativitatea, intuitia, intelepciunea spirituala, visarea, toate vor fi mult activate in aceasta luna in Pesti.

SuperLuna plina in Fecioara din aceasta saptamana continua sa aiba efecte importante asupra noastra. Avem ocazia sa facem curatenie pentru a ajunge la o versiune mai buna de viata pentru noi. Fecioara adora curatenia de orice fel. I inca putem profita de aceasta energie ca sa renuntam de buna voie si nesiliti de nimeni la un obicei, un mod de a gandi, la o relatie, la o circumstanta – asta daca nu e cazul sa faca Universul curatenie pentru noi si sa dea la o parte din calea noastra ce nu ne mai serveste.

In aceste zile de weekend, Luna este in Balanta dar si in Scorpion. Avem ocazia sa traim doua registre diferite de emotii si situatii, una dupa alta.

Luna in Balanta Vineri si jumatate Sambata.
?
Cu Luna in Balanta, focusul este pe relatii si relationare. Aceasta combinatie inseamna blandete si crearea unei atmosfere primitoare in casa.
Este ideal sa petreci timp de calitate cu cineva drag. Arata-i aprecierea ta creand o atmosfera romantica sau preparandu-i ceva delicios. Daca esti singur, tot te poti bucura de energia Balantei invitand prieteni buni la cina in oras.
?
Cand Luna tranziteaza Balanta, creaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Oamenii devin mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?
Sunt zile bune pentru oameni sa se reuneasca in parteneriate, casatorii, noi prietenii.
Acum poti vedea toate partile dintr-un conflict insa nu te poti decide care este varianta de echilibru, pentru ca Luna in Balanta te face sa te duci ba inainte ba inapoi, fara sa te poti decide usor.
Insa chiar si asa, Luna in Balanta da zile excelente pentru a fi social si a te reuni cu ceilalti. Ce compatibilitate perfecta cu ce ofera energia comunicativa, deschisa si sociabila a zodiei Gemenilor in care ne aflam pana pe 21 iunie ?

Luna in Scorpion jumatate Sambata si intreaga Duminica. Cand Luna trece prin Scorpion, se activeaza zile de pasiune si dorinta foarte intense.
Intensitate – iata despre ce este Luna in Scorpion. Fie ca este o pasiune, o euforie, o tristete sau o dorinta, emotiile sunt simtite la un nivel adanc si personal. Suntem motivati de dorinta ca sa mergem in adancime lucrurilor si instinctiv citim printre randuri. Superficialitatea nu va functiona pentru noi acum.

Te poti simti mai increzator si poti avea energia de a solicita mai ferm lucruri, te poti simti foarte motivat si plin de resurse. In general, sunt foarte intensificate emotiile de la ambele capete ale spectrului si pot varia destul de mult intre ele, gratie influentei Scorpionului. Asteapta-te deci la susuri si josuri emotionale.
Acum vei simti conexiuni la un nivel adanc cu persoane de sex opus.
Pot aparea sentimente de gelozie si razbunare, asa ca ai grija mare sa eviti confruntari inutile si fara miza, mai ales ca Luna iese din Scorpion si starea ti se schimba.

Ce sa faci in weekend, practic si util, sub aceste influente astrale ?
?
Cu Luna in Balanta a??.
?-??????? este ideal sa petreci timp calitativ cu persoana iubita. Arata-i ca este apreciat(a), fa-i mancarea favorita, creaza o atmosfera romantica. Daca esti singur, participa la energia Lunii in Balanta invitand un bun prieten sau un partener de afaceri la restaurant.
-??????? Aranjeaza-te si participa in afara casei la o petrecere sau reuniune sociala.
-??????? Du-te la teatru, expozitii, film, oriunde unde oamenii se aduna ca sa vada creatii, sa vada frumosul.
-??????? Creaza ceva frumos la tine in casa.
-??????? Mediteaza
-??????? Cumpara-ti haine frumoase.
-??????? Propune-ti sa ajungi la un echilibru intr-o chestiune conflictuala
-??????? Rasfata-te pe tine, rasfata-ti iubita sau iubitul.

Apoia??. cand Luna se muta in Scorpion, schimba registrul :
-??????? dupa atata iubire si timp petrecut cu partenerul, fii foarte atent la gelozii si obsesii care pot aparea ca ciupercile dupa ploaie. Daca apar, ele vin ca sa te invete unde ti-ai pierdut puterea sau unde ai cedat-o celuilalt. O iubire trebuie sa te imputerniceasca, nu slabeasca sau injumatateasca.
-??????? Daca simti ca pluteste o furtuna in aer intre tine si oricine altcineva, de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *