Horoscop zilnic DUMINICA 8 IULIE 2018. Cum iti merge relatia?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 8 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Avem ocazia unei zile dedicate propriei persoane dar si relatiei sentimentale actuale, daca dorim sa ne lasam influentati de energia Lunii in Taur si sa profitam din plin de beneficiile oferite.
?

Cand Luna este in pamantescul Taur, raspandeste o energie calda si impamantata asupra noastra. Emotiile devin mai stabilizate acum si ne simtim rabdatori, ceea ce a lipsit sub Luna in Berbec. Aici Luna ne da multumire si pace.
Acum este momentul sa iei contact cu frumusetea trupului tau.

Fa-ti un masaj, o manichiura, o baie cu spuma si uleiuri esentiale. Iubeste-ti toate partile fiintei tale. Daca ai rani, onoreaza-le pentru ca aceste rani fizice iti arata ca ai supravietuit. Poti avea capacitatea sa vezi frumusetea din toata lumea. Daca tu crezi in frumos, asa vor face si altii.
?
Hraneste-ti simturile, miroase, gusta, simte, auzi, vezi lucruri frumoase. Uneori avem tendinta de a ignora importanta acestor gesturi, din cauza grabei si stresului. Luna in Taur te incurajeaza sa devii constient. Ce auzi acum? Ce mirosuri sunt in jurul tau? Mananca un fruct preferat si savureaza-I aroma.

?
Taurul este despre abundenta vietii.
Mergi din camera in camera si priveste tot ce ai realizat si agonisit. Care sunt lucrurile valoroase pe care le vrei alaturi de tine in continuare ? Da la o parte posesiunile de care nu mai ai nevoie. Arunca-le sau da-le altora
Priveste-ti in tihna relatia sentimentala in care esti. Este ea ce ai nevoie, ce iti implineste sufletul si simturile ?
?

Iata aici Horoscopul SAPTAMANAL 9-15 iulie. Vin 3 evenimente mari! SuperLuna Noua si vesti bune!
?
???
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti sa iti faci tot felul de scenarii si versiuni in minte despre relatia ta, insa nimic nu va schimba realitatea asa. Astrele te incurajeaza sa nu ai fantezii despre cum ar trebui sa fie lucrurile, ci sa le gestionezi asa cum sunt acum. Asta, mai mult ca orice, te ajuta sa …

spot_imgspot_img