Horoscop zilnic DUMINICA 9 SEPTEMBRIE 2018. Zi importanta: Luna Noua e in Fecioara si Venus intra in Scorpion!

Horoscop zilnic.?Iata horoscopul zilei de DUMINICA 9 SEPTEMBRIE 2018. Cu Luna Noua in Fecioara azi si cu Venus intrand tot azi in Scorpion, schimbarea toamnei este cu adevarat in aer.
Luna se reinnoieste in Fecioara fara sa faca mare valva ca asta vara iar acum se marcheaza finalul oficial al acestei veri dramatice 2018 cu eclipsele si planetele sale retrograde in numar record. Luna Noua in Fecioara sterge si face curat dupa tot ce a fost, pregatindu-ne cadrul de a merge mai departe cu dedicare spre succesul toamnei.

Energia si influenta acestei Luni Noi in Fecioara tine inca 2 saptamani. Afla aici ce iti aduce ea!
Tot astazi, zeita iubirii, armoniei si frumusetii Venus iese si politicoasa Balanta si intra in intunecatul si enigmaticul Scorpion, aducand vibratii noi in relatii, mai sexy, mai ascunse, mai periculoase. Mare atentie ! Venus este deja in zona de umbra a intrarii sale in retrograd din 5 octombrie. Da, provocarile planetelor retrograde 2018 nu s-au incheiat total. O data cu intrarea in retrograd a lui Venus intre 5 octombrie si mijlocul lui noiembrie, relatiile noastre, atat personale cat si profesionale, vor trece la o reevaluare serioasa. Ne aflam pe teren nesigur deja, asa ca este bine sa o luam pas cu pas cu prudenta.

Combinatia dintre Venus si Scorpion este una destul de dificila. Iata ce ne aduce ea, in functie de zodie, aici.
Luna Noua in Fecioara are multi fani de partea ei care o ajuta sa ne puna lumea in ordine. Ea va fi in opozitie cu Neptun dupa amiaza, apoi in sextil cu Jupiter si in trigon cu Pluto seara. Este tot ce avem nevoie deocamdata pentru a avea o zi norocoasa, plina de inspiratie, de un nou inceput imputernicit care ne ajuta sa ne atingem visele ! Nu poti face insa totul de unul singur, stii asta. Doar focuseaza-te sa faci tot ce poti tu mai bine, apoi ai incredere ca Universul va avea grija de restul!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 9 SEPTEMBRIE 2018 :
?
Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie este aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te simti revolutionar si in timp ce intorci lumea cu susul in jos, ai putea descoperi ca iti place ce a iesit. Descoperi moduri noi de a face lucruri vechi. Toate acestea te duc pe calea de a te simti mult mai optimist si iti imbunatatesc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *