Horoscop zilnic LUNI 12 MARTIE 2018. Cum te afecteaza intrarea lui Marte in Capricorn

0
1

Sambata 17 martie, are loc Luna Noua din Pesti. Aceasta Luna Noua va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.
O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Dar, ca la orice inceput, este nevoie mai intai de un final.
In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor.
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cuvantul cheie pentru tine astazi este limite, asa ca gandeste-te macar un minut ce inseamna asta pentru tine. Este timpul sa ai o discutie serioasa cu tine insuti. Seteaza limite si fii sincer cand trasezi acea linie. Sanatatea ta, starea ta mentala si relatiile tale cu ceilalti toate depind de a sti cand sa spui NU in anumite situatii concrete.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Asigura-te ca traiesti constient la acest moment. Poate treci printr-o perioada …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here