Horoscop zilnic MARTI 10 IULIE 2018. Jupiter, planeta norocului si abundentei, iese din retrograd!

Reinceputul miscarii lui Jupiter direct inseamna o nou speranta pentru noua ta viata de acum incolo, in domeniul in care ti-ai pus cele mai mari intentii in ultimul timp!
Astazi este, practic, ziua lui Jupiter!

Aceasta planeta cu energie benefica de sperante, oportunitati si noroc da drumul unei veritabile avalanse de energie si entuziasm! Inca din martie, Jupiter a fost retrograd dandu-ne o perioada de patru luni pentru a ne regandi planurile si sperantele pentru viitor, sa ne revedem investitiile financiare si emotionale si sa ne repunem treburile la punct.
Ne-am facut treaba, cercetarile, am dat tot ce am avut mai bun fiecare dintre noi si acum suntem gata sa culegem rezultatele. Hai, vino, veniti astre, dati-mi rezultatul muncii! parem a spune cu totii. Acum vei simti increderea si curajul de a face ceva concret cu tot ce ai construit si primit. Imbarcati-va ! Acest vapor va duce catre noi orizonturi indraznete!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti foarte posesiv si atent cu si despre posesiunile tale azi si nu doresti sa le imparti cu nimeni. Aceasta stare poate fi cauzata de cineva in particular. Treburile ce tin de iubire merg si evolueaza bine iar casnicia ta va inflori.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi te-ai putea trezi foarte pasional ca si cum viata ti-ar fi pictata de un mare artist plastic. Te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *