Horoscop zilnic MARTI 24 IULIE 2018. Tu ce vis imposibil visezi?

Suntem la 2 zile distanta de o noua portie de Mercur retrograd, a doua oara pe acest an, pana pe 19 august si in zodia Leu. Si suntem la 3 zile distanta de cea mai lunga eclipsa totala de Luna plina a secolului nostru ce va avea loc Vineri 27 iulie in Varsator, moment vizibil si din Romania cand Luna plina va deveni rosie sangerie.
Fiecare din aceste evenimente astrale genereaza o anumita influenta asupra fiecarei zodii.

Insa pentru astazi, Venus este in opozitie cu Neptun cel retrograd in Pesti si ai voie sa visezi un vis imposibil. Lunii in Sagetator ii place sa te faca sa te scufunzi mai adanc in credinta ta si sa pasesti in necunoscut, fie in iubire fie in business. Venus – Neptun idealizeaza ceva ce iti doresti, construiesc vise cu bogatii la capatul curcubeului si te fac sa dai totul pentru dragoste… Si totul este bine dar totul tine o zi in acest tranzit, deci fii prudent sa nu te ambalezi prea mult in visul tau imposibil, bucura-te de el doar in vis, ca sa nu ai o cadere.
Ofera-ti iubirea fara conditii. Nu te astepta la nimic in schimb si astfel nu ai ce pierde si nu poti fi dezamagit. Este o zi cu dus si intors, insa daca pasesti pe ea constient, totul va fi bine.
Iata horoscopul zilei de MARTI 24 IULIE 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Te simti pozitiv si dispus sa integrezi idei spirituale in viata ta azi. Asta te face deschis la ideea de a accepta responsabilitatea pentru vechi greseli si asta include si relatii cu oameni din vecinatatea ta. Aceasta atitudine iti deschide un drum spre succes in viitor.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *