Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 17 FEBRUARIE 2019. Ce primim cu totii de la Venus si Neptun?

0

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 17 FEBRUARIE 2019; weekendul cu atmosfera romantica continua si in aceasta Duminica datorita aspectului astral foarte favorabil Venus sextil cu Neptun, iar Luna intra in marele inimos Leu, facandu-ne si pe noi mai generosi. Sa stii ca starea de fericire nu e greu de simtit si gasit cand Venus, planeta relatiilor si iubirii este in sextil cu Neptun cel visator.

Acest tranzit trezeste partea senzuala si grijulie din noi. Este o zi buna pentru intalniri pasionale si romantice.

Te poti bucura de senzitivitate crescuta in relatiile sexuale, poti descoperi noi placeri erotice. Poti iesi la intalniri romantice cu oameni noi pentru ca magnetismul este crescut si poti atrage o persoana grijulie si tandra.
Foloseste ziua si pentru cumparaturi de haine, cosmetice, bijuterii pentru tine, dar si pentru orice iti place ca sa iti decorezi casa si sa adaugi lux in viata ta. Te poti baza pe bun gust artistic cu acest tranzit.

Peste 2 zile, Soarele va parasi Varsatorul si va intra in Pesti.

In plus, ne asteapta o saptamana exploziva, cu marele eveniment al lunii februarie: instalarea lui Chiron, astrul ranilor noastre, in Berbec pana in 2027 ! Vezi ce iti aduce in functie de zodie aici. Iar Marti ne asteapta cea mai mare superluna a anului, Luna plina in Fecioara, numita si Luna plina a foamei sau a zapezii. Despre toate, in curand !
Iata ce aduce weekendul in asteptarea acestei SuperLuni pline, in horoscopul de weekend aici!
?
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este ceva magic despre tine azi si asta te va face sa fii centrul atentiei. Poti multumi aliniamentului norocos Venus-Neptun care te pune in asemenea lumina stralucitoare. Ai incredere in magie si lasa-te adorata de cei ce te iubesc sau admira. Atentia primita este ca o validare ca inca esti a”in carti”. Farmecul te ajuta sa derulezi mai usor o relatie cu o cunostinta. Fii dulce.

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.
MESAJUL saptamanal de la ARHANGHELI pentru ZODII
Horoscopul de weekend e aici.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu exista limita cat de departe te poti duce ca sa raspunzi azi strigatului romantismului. Cu aliniamentul norocos Venus-Neptun, esti total pregatit sa alergi dupa visul tau. Asta poate insemna sa sustii o relatie la distanta sau sa te implici cu cineva ce are o legatura cu o tara sau cultura straina. Daca esti deja atasat, o escapada romantica va prinde foarte bine. Indiferent care este scenariul, exista un element de fantezie in aer deci fii precaut.
??
Citeste aici …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *