HOROSCOP: 5 zodii isi gasesc marea dragoste in 2018. Ziua indragostitilor aduce noi relatii

In opt din doisprezece luni Venus va avea pozitii favorabile pentru formarea unei relatii de lunga durata, ori chiar vesnica pentru nativii zodiei Berbec. Fiecare sac isi are peticul sau, iar in anul care vine majoritatea nativilor Berbec vor avea norocul de a se petici pe plan sentimental. Acest lucru o sa le ofere, intr-adevar, o viata mult mai frumoasa decat ar putea ei sa-si imagineze.
Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat.
In dragoste este intransingent si foarte gelos. Se plictiseste in general repede si gelozia poate fi un ingredient necesar pentru a-i mentine treaz interesul. In anumite situatii, izbucneste violent sau se comporta ca un adolescent ofensat si capricios. Nu i se poate pretinde fidelitate.
Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este intamplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, initiazǎ proiecte curajoase, este indrǎznet si nu spune niciodatǎ “nu” unei provocǎri.Berbecul vrea sǎ fie in orice loc in care se intamplǎ ceva si incearcǎ sǎ ajungǎ primul. Ii place sǎ actioneze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gandeascǎ prea mult inainte. Are entuziasm si curaj din plin, iar dacǎ isi pune ceva in minte, este de neoprit.
Acesti nativi sunt insistenti, directi si sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiti de tact si chiar brutali, rǎnindu-i foarte usor pe cei din jur.Le place sǎ inceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent inceputului se consumǎ, dispare si motivatia de a continua ceea ce au initiat.
Pot fi conducǎtori excelenti (este in natura lor) si de cele mai multe ori curajul si abnegatia lor ii inspirǎ pe ceilalti sǎ-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea stiu sǎ coopereze cu cei din jur. Nu au rǎbdare sǎ asculte si, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situatii sau probleme.
Exista si Berbeci care se manifestǎ precum niste bulgǎri uriasi care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lancezeascǎ. Ei trǎiesc pentru actiune. Iubind provocǎrile si lupta, se aprind foarte usor si pot deveni certǎreti, mai ales cand ideile si actiunile nu le sunt sprijinite.
Berbecilor nu le place introspectia si nici nu au timp de asa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihneste niciodatǎ, nici mǎcar cand dorm.Principiul Berbec este animat de dorinta descoperirii unor tǎramuri necunoscute, fie cǎ este vorba despre un teritoriu, o femeie sau piete noi de desfacere. Adorǎ sǎ fie tot timpul in actiune si nu neapǎrat pentru scopul in sine, dar mai ales pentru placerea de a parcurge drumul pana la acest scop.
Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ fortǎ intuitivǎ si cea mai intensǎ vointǎ de a actiona si de a reusi.
Personalitatea lor dubla le face reusita in iubire o adevarata misiune imposibila nativilor zodiei Gemeni. Insa, cu toate acestea, norocul va da peste ei in 2018, intrucat Jupiter (planeta iubirii) ii va incanta pe acestia cu o influenta pozitiva sentimentala pe tot parcursul anului, potentialul maxim a acesteia fiind in Iunie, Iulie si putin din August, perioada in favoarea inceperii unor noi relatii sentimentale pentru Gemeni.
Daca nici nativele din zodia Gemenilor nu sunt capricioase, atunci cine? Mofturile lor sunt copilaroase, enervante, dar seducatoare in acelasi timp. De aceea, femeia Gemeni este considerata prototipul femeii-copil a zodiacului, iar persoanele de sex opus vor fi incantate sa le satisfaca toate toanele.
Ele se trezesc din senin ca vor o inghetata la 4 dimineata, chiar daca nu exista in congelator, partenerul de viata va iesi la primul non-stop si va cumpara, ca vor o excursie la munte in mijlocul saptamanii, ca vor luna de pe cer si, ceea ce este cel mai iritant este faptul ca vor in cele mai nepotrivite momente si ca niciodata nu accepta un refuz in a le fi satisfacute straniile doleante.
Spirite vii, niciodata obosite, Gemenii cauta sa cunoasca, sa inteleaga si sa explice toate aspectele vietii. Curiozitatea lor legendara fac din acestia niste persoane foarte interesante si, prin urmare, de multe ori, sunt remarcati ca avand cunostinte multiple. Ca orice pasionat, acest semn poate duce lipsa de concentrare si poate pierde oportunitati frumoase atat amicale cat si profesionale. Gemenii reprezinta un semn de miscare constanta ca o stea cazatoare !
Este, de asemenea, prin excelenta un semn al comunicarii. Foarte bun orator, el stie intotdeauna sa faca fata chiar daca apeleaza la unele subterfugii pentru a-si atinge mai repede scopurile. Cu aceasta personalitate foarte abila, isi deruteaza de multe ori anturajul profesional sau familial! Sub influenta lui Mercur, el stie perfect sa se adapteze in toate circumstantele, ceea ce il poate face sa para superficial.
Pentru Gemeni, prietenia si dragostea sunt valori aproape vitale. Ei stiu sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *