Horoscop: Care iti este zodia opusa in dragoste

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cum se calculeaza zodia opusa
Varianta cea mai simpla, in care nu va explicam detaliile incalcite ale astrologiei si semnelor solare cardinale, este sa explicam cum se numara si care sunt cele sase perechi de zodii opuse.
Practic, ca sa afli care iti este semnul zodiacal opus in horoscop, trebuie sa numeri sase zodii de la a ta, in ordinea in care se preced pe cer.
Astfel, berbecii sunt zodia opusa a balantelor, taurii au ca zodie opusa scorpionii, gemenii sunt zodia opusa a sagetatorilor, opusii racilor sunt capricornii, leii sunt opusii varsatorilor, iar fecioarele sunt la polul opus fata de cei nascuti in zodia pesti.
Vezi cum sa rezolvi aceste opozitii si ce poti sa faci daca te-ai indragostit de cineva din zodia opusa in dragoste. Iata cele sase perechi de zodii opuse in dragoste.
Citeste si? Horoscop: Calitatile si defectele zodiilor. Stii care sunt ale tale?
Berbec – Balanta
Zodia ta opusa este Balanta, dar asta nu inseamna ca nu va puteti intelege. Desi aveti elemente diferite si caracteristici diametral opuse, puteti sa va iubiti cu pasiune. Balanta este semn de aer, care poate atata focul berbecului, in timp ce atitudinea pozitiva si stilul lejer de a aborda totul voiniceste al berbecului poate ajuta balanta sa se decida mai repede.
Taur – Scorpion
Zodia opusa in dragoste a taurilor sunt scorpionii. Elementul apa al scorpionului poate hrani elementul pamant al taurului, iar rezultatul poate fi rodul iubirii lor. Cu alte cuvinte, incapatanarea si incrancenarea taurului poate fi temperata cu calm de scorpion, in timp ce …

spot_imgspot_img