HOROSCOP. Ce slabiciuni au zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativii din zodia Berbecului au o singura slabiciune: nu suporta asteptarea. Sunt extrem de nerabdatori si vor ca lucrurile sa se intample in momentul in care ei cer asta.?
Taur (21 aprilie – 20 mai)
Taurii sunt destul de reticenti atunci cand vine vorba de noi experiente. Data fiind firea lor destul de conservatoare, se adapteaza greu la situatii de acest gen. De asemenea, sunt extrem de posesivi si de fixisti.
Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Problema nativilor din zodia Gemeni este ca nu pot duce la bun sfarsit ceea ce deja au inceput. Acest lucru se intampla pentru ca nu iau in calcul toate riscurile inainte de a lua o decizie. Mai mult decat atat, refuza orice fel de ajutor din partea celor din jur.
Rac (22 iunie – 22 iulie)
Slabiciunea nativilor din zodia Racului este instabilitatea emotionala. Racii sunt persoane sensibile care, probabil din cauza dezamagirilor, nu stiu sa isi controleze emotiile negative si se interiorizeaza foarte tare.
Leu (23 iulie – 22 august)
Probabil ca singura slabiciune a nativilor din zodia Leu este iubirea fata de ei insisi. Acest tip de narcisism nu este intotdeauna de aplaudat, ci din contra. Uneori, Leii pot ajunge sa isi dea seama ca nu mai au pe nimeni in preajma lor, ci doar pe ei.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Nativii din zodia Fecioara sunt extrem de perfectionisti. Pun accent prea mult pe detalii nesemnificative de cele mai multe ori. Au un talent special de a”a gasi nod in papura”.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Dat fiind caracterul echilibrat al acestui semn zodiacal, slabiciunea sa provine tocmai din ceea ce tine de armonie. Nativii din zodia Balanta tin foarte mult la imaginea lor si nu ar accepta niciodata ca persoanele din jur sa isi formeze opinii gresite despre ei.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativii din zodia Scorpion au cele mai ciudate fixatii din intreg zodiacul. Sunt firi extrem de exigente, atat cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *