HOROSCOP: Cum sa fie al tau pentru totdeauna, in functie de zodia lui

BERBEC
Barbatul din aceasta zodie vrea intotdeauna sa fie intotdeauna pe primul loc.
El cauta atentie, asa ca trebuie sa te asiguri ca i-o oferi. Este, de asemenea, incredibil de hotarat si ii plac provocarile. Nu te juca insa prea mult cu el, pentru ca are tendinta de a-si pierde rabdarea. Acestuia ii place sa se ocupe de tot, asa ca lasa-l sa o faca! Daca doreste sa incerce ceva nou in dormitor, poate ca acum e momentul sa il lasi sa preia fraiele. Este entuziast si va aprecia cu siguranta masurile pe care le iei pentru a-l face sa se simta barbat.
TAUR
Daca partenerul tau e Taur, stii ca el e protectorul tau.
Ii place sa simta ca ai nevoie de el si ca el face diferenta in viata ta. Deci, nu iti fie frica sa ii spui cat de recunoscatoare esti pentru ca l-ai gasit. Uneori, el poate fi incapatanat si posesiv, devenind enervant din cand in cand. E un romantic incurabil si ar fi foarte fericit sa ii pregatesti o cina la lumina lumanarilor, ascultand de asemenea muzica buna. Intotdeauna te poti baza pe el, asa ca trateaza-l bine!
GEMENI
Partenerul tau din Gemeni este bland si afectuos.
Exprimarea dragostei pentru el iti va garanta o relatie de lunga durata. El uraste sa fie singur, deci asigura-te ca ii umpli timpul liber cu tot felul de lucruri distractive …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *