HOROSCOP: In ce luna sa-ti faci nunta in functie de zodie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Berbec
Tu iubesti primavara, iar momentul din an cel mai oportun pentru a imbraca rochia alba, este primavara in luna martie. Nativul zodiei Berbec este foarte minutios in alegerea ornamentelor si mai ales in stabilirea datei perfecte pentru nunta.
Taur
Nativul zodiei Taur este prin firea sa foarte statornic, iar in momentul in care isi va gasi partenerul ideal va fi foarte incantat sa stabileasca detaliile nuntii. Luna perfecta pentru nativul zodiei Taur pentru a-si face nunta este luna august.
Gemeni
Gemenii sunt dornici de afectiune, niste romantici incurabili am putea sa-i numim, acesti nativi pot sa ia decizii pripite cand vine vorba despre nunta lor, fiind foarte nerabdatori sa-si realizeze un camin al lor. Nativii zodiei Gemeni isi pot face nunta in luna iulie, fiind ideala pentru acestia.
Rac
Racii sunt firi sensibile si, inainte de a stabili detaliile nuntii, se vor asigura ca partenerul este cel ales.
Luna perfecta pentru acesti nativi ai zodiacului este luna mai.
Leu
Pentru nativul zodiei Leu conteaza foarte mult statutul financiar stabil, asadar s-ar putea ca acest nativ sa evite destul de mult stabilirea marelui eveniment.
Luna cea mai favorabila pentru realizarea nuntii nativului zodiei Leu este luna noiembrie.
Fecioara
Din natura Fecioarelor reiese ca sunt perfectioniste, asadar isi vor dori langa ele un partener perfect, iar din acest motiv vor amana foarte mult mare pas spre altar.
Luna perfecta pentru nunta este luna septembrie.
Balanta
De asemenea, si nativii zodiei Balanta vor amana foarte mult marele pas, pentru a se asigura ca partenerul pe care il vor alege este cel perfect pentru ei insa intr-un final vor fi pregatiti sa faca marele pas si vor merge in fata altarului in iunie.
Scorpion
Pentru nativii zodiei Scorpion va fi foarte dificil sa-si aleaga partenerul cu care vor merge in fata altarului, fiind firi pasionale atunci cand vine vorba de relatiile lor amoroase.
Scorpionii vor alege luna august pentru stabilirea nuntii lor.
Sagetator
Sagetatorii sunt firi libertine care nu tanjesc …

spot_imgspot_img