Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 26-31 august

Iata horoscopul saptamanii 26-31 august 2013 prezentat de

Berbec
Daca te-ai decis sa tragi aer in piept pentru a-ti face socotelile si pentru a analiza circumstantele actuale, rezonezi cu ceea ce se intampla a”in stele”. Curatenia, organizarea, sortarea si etichetarea sunt accentele compozitiei acestei saptamani. Pe de alta parte, sanatatea ta ar trebui sa fie primul domeniu care sa iti castige atentia, dedicarea si pentru care sa iti cheltui resursele, deoarece sansele de a te reface rapid (sau doar de a te mentine, dupa caz) sunt foarte bune. Incearca sa nu fii foarte indulgent cu tine insuti. O saptamana in care, la locul de munca, lucrurile se stabilizeaza, deci agitatia va fi diminuata.

Taur
Poate ca primele doua – trei zile ale acestei saptamani nu sunt tocmai potrivite pentru a-ti spune parerile si pentru a-ti manifesta ideile, insa cu siguranta, in restul zilelor, capacitatea ta creatoare si rezultatele acesteia vor fi apreciate de cei din jur. Simtul umorului, subtil si ironic, s-ar putea sa nu fie privit cu ochi buni de catre toti cei implicati? in dialogurile tale. Atentia iti este indreptata catre copii si catre persoana iubita, iar jocurile in care implicarea mental asi simtul logic sunt de baza, iti incanta intelectul si te atrag mai mult decat oricand. Totusi, in primele doua zile ale saptamanii ar fi bine sa eviti sfaturile a”de bine” ale prietenilor.

Gemeni
Studiul individual este favorizat in aceasta saptamana, iar solitudinea de care ai nevoie ar trebui sa iti fie cel mai bun prieten. Desi gandurile iti sunt indreptate catre membrii familiei, catre cei dragi sufletului tau sau chiar catre locuinta ta, amintirile copilariei isi fac loc printre ele, aducandu-ti zambete. Se poate ca timpul sa nu iti mai ajunga pentru ceea ce ai de facut, luand si acasa de lucru, pentru a putea repescta termenele de predare. In cazul in care ai foarte mult de invatat, alege sfarsitul de saptamana, deoarece aspectele benefice intre Mercur, Jupiter, Soare si Pluto iti vor sustine actiunile. Nu exagera cu impartirea echitabila a timpului intre cariera, partener de viata si familie, risti sa nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *