Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 28 aprilie – 4 mai

Iata horoscopul saptamanii 28 aprilie – 4 mai 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

Berbec – Vesti bune se anunta in materie de finante, inca din primele zile ale acestei saptamani. Un capitol nou se anunta a incepe, in acest domeniu, alaturi de gasirea puterii de a-ti face vocea auzita, fara a fi nevoit sa te impui in fata celorlalti intr-un mod agresiv. Evita a fi prea autoritar in relatia cu persoana iubita, iar spre sfarsitul saptamanii asigura-te ca nu ratezi oportunitati importante pentru dezvoltarea ta personala. Tot atunci este posibil a fi gresit inteles cand iti exprimi parerile, aparand probleme de comunicare, in special cu fratii sau surorile tale. Ia in calcul toate detaliile, in cazul proiectelor de la locul de munca.

Taur – In sfarsit, munca si sacrificiile pe care in trecut le-ai facut sunt recompensate. Cu toate acestea, inca iti este dificil a-i convinge pe ceilalti ca planurile tale functioneaza cu adevarat, ca ideile pe care le expui pot fi profitabile. Chiar daca simti nevoia de a sta retras in lumea ta, de a nu fi parte componenta a tumultului cotidian, nu renunta, pune cap la cap datele pe care deja le ai, deoarece in final vei gasi cu siguranta sustinerea neesara pentru a-ti urma visele. Pe de alta parte, este posibil a incepe o relatie noua, insa una care va ramane secreta. Poti folosi aceasta perioada de timp pentru a lasa in urma toate problemele care nu-ti dau pace.

Gemeni – Este momentul sa incepi a-ti asculta prietenii pentru a le urma sfaturile. Pe de alta parte, simti nevoia sa fii inconjurat de oameni care iti impartasesc ideile, trairile, sentimentele si punctele de vedere. In cazul in care ai de gand sa incepi o relatia noua, in special in a doua parte a saptamanii, asigura-te ca aceasta se dzvolta mai intai in ceea ce priveste anul mental si abia apoi restul. Devii din ce in ce mai individualist – era momentul! Ai incredere in viitorul tau, ai incredere in propria-ti stea norocoasaa?? Esti mult prea serios si neincrezator in propriile-ti puteri, ceea ce nu te ajuta prea mult sa-ti planifici in mod constructiv viitorul.

Rac ?- …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *