HOROSCOPUL banilor 11-17 DECEMBRIE: Incepe goana dupa cadouri…

BERBEC
In aceasta saptamana vei face tot posibilul sa castigi mai multi bani, dar nu e necesar sa te dai peste cap pentru asta.
Cu toate ca ti-ai dori sa te imbogatesti peste noapte, nu face compromisuri pe care ai putea sa le regreti ulterior. Situatia ta financiara nu este la limita, asa ca nu renunta la unele lucruri pentru a le avea pe altele.
TAUR
Banii nu sunt o prioritate pentru tine in aceasta saptamana, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa muncesti si sa iti faci treaba cat mai bine.
Sefii sunt cu ochii pe tine, asa ca nu iti risca pozitia doar pentru ca nu te motiveaza din punct de vedere financiar. Daca ei observa ca tragi tare doar cand ai un interes, cu siguranta te vor sanctiona.?
GEMENI
Banii nu vor fi subiect de discutie in aceste zile, insa te gandesti la acest lucru frecvent.
Cu toate ca nu o duci deloc rau din acest punct de vedere, posibil ca succesul celor din jurul tau sa te impulsioneze sa vrei sa castigi si mai mult. E necesar sa nu alegi intre viata profesionala si cea personala, altfel vei avea regrete pe viitor. Nu face compromisuri majore!
RAC
Astrele iti recomanda multa prudenta atunci cand vine vorba de cheltuieli.
Perioada aceasta nu este prea buna in ceea ce priveste finantele, pentru ca vei avea atat de multe lucruri de facut cu banii pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *