Horoscopul complet al iernii. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea. O zodie va avea castiguri importante

Horoscopul iernii 2018-2019 – Berbec
DRAGOSTE:?Incepi iarna cu alte aspiratii, cu dorinte si pasiuni innoite, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra tuturor relatiilor. Ianuarie si februarie pot fi doua luni mai zgomotoase in relatii, in principal din cauza vitezei pe care vrei tu sa o imprimi schimbarilor din viata ta.
CARIERĂ:?Acesta este domeniul din viata ta care te va solicita cel mai mult si merita sa ii acorzi importanta cuvenita. Va trebui sa gasesti un echilibru intre responsabilitatile de la munca si cele din familie. A venit momentul sa faci o alegere clara pe plan profesional, dar nu trebuie sa te grabesti.
?
Citeste si?Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie 2018. O zodie, nemultumita tot timpul
SĂNĂTATE:?Toata luna decembrie va rascoli problemele de sanatate cronice, cele pe care le tratezi cu indiferenta sau cu leacuri numai de tine stiute. In ianuarie vei avea ocazia sa iti recuperezi vitalitatea, cu conditia sa nu te consumi prea repede, fara rost. In februarie vei reveni la o oarecare normalitate, dar vor incepe sa iasa la lumina indicii despre afectiuni mostenite, pe care va trebui sa le investighezi.

BANI:?Este ultimul interval de timp in care vei mai putea cheltui asa cum doresti. Toate lunile de iarna aduc cheltuieli, dar si nevoia de a investi in propria imagine, ca sa te poti prezenta onorabil in mediul de la serviciu, in relatia cu superiorii sau cu clientii, in cazul in care ai contact direct cu un public.
Horoscopul iernii 2018-2019 – Taur
DRAGOSTE: Incepi iarna cu dreptul, dar si cu o oarecare timiditate care vine din experientele ultimilor ani. Toate lunile de iarna iti vor aduce aproape oameni care pretuiesc sentimentele, poate chiar un pic prea mult. Ai ce invata de la acestia si vei avea de castigat daca te vei lasa inspirat de ei. Este un moment favorabil pentru partaje, in cazul in care ai decis sa lasi in urma o relatie de cuplu care nu mai functiona.
CARIERĂ: A ramas un singur element care poate arunca in aer toate eforturile tale de a creste pe plan profesional. Aceasta tendinta este valabila toata iarna si se refera la pericolul de a cere mai mult decat ti se cuvine; doar pentru ca ai ceva de demonstrat, vrei sa fii deasupra celorlalti. Imaginea ta poate fi serios afectata de aceasta supraevaluare a calitatilor proprii.
SĂNĂTATE: In lunile de iarna vei avea parte de un context favorabil pentru vindecare si recuperare a vitalitatii si ar fi de dorit sa faci ceea ce trebuie, ca sa ajungi la acest rezultat. In primavara, situatia se va schimba si ar fi bine sa fii pregatit(a). Ar fi bine sa eviti stresul intens asociat cu profesia, mai ales daca te afli in atentia unui grup mai mare de persoane.
BANI: Se anunta castiguri suplimentare, in toate lunile de iarna, prin dobanzi, mosteniri sau prin cresterea veniturilor partenerului de cuplu. Poti primi, spre administrare, bunuri sau sume de bani ale celor din familie care iti ofera si increderea lor, cu aceasta ocazie. Ar trebui sa fii corect(a) in tot ce faci.
Horoscopul iernii 2018-2019 – Gemeni
DRAGOSTE: Lunile de iarna vin cu un context care te va ajuta sa iei cele mai bune decizii in legatura cu o relatie importanta, sa o oficializezi sau sa mergi mai departe. Principala conditie pentru a lua decizii bune este sa fii sincer(a), cu tine si cu partenerul si sa evaluezi situatia cat mai cinstit.
CARIERĂ: Poti primi, in aceste trei luni, oferte de colaborare, pe termen scurt, prin care sa iti valorifici un talent special, pe care profesia de baza nu il solicita. Se poate vorbi de semnarea unor contracte avantajoase, dar daca vezi ca ofertele suna prea bine pentru a fi adevarat, cel mai probabil nu e adevarat.
SĂNĂTATE: Incepe sa fie foarte importanta alimentatia, in special calitatea alimentelor, dar si atmosfera in care mananci. Ar fi util sa eviti mancatul la nervi sau doar din plictiseala. Aceasta tendinta va dura mai mult si iti va aduce ocazia, nepretuita, de a asculta vocea propriului corp si de a-i oferi ce are nevoie.
BANI: Este un domeniu care devine vital, in sensul ca iti va influenta considerabil toate deciziile, destul de mult timp de acum incolo. In lunile de iarna vei avea ocazia de a te acomoda cu aceasta noua tendinta. Este esential sa te bazezi pe tine, in principal si sa eviti judecarea oamenilor in functie de cat castiga.
Horoscopul iernii 2018-2019 – Rac
DRAGOSTE: Din toata furtuna acestui an a mai ramas doar un nor negru, teama de lipsuri din cauza nivelului veniturilor partenerului sau ale familiei. Si in lunile de iarna vei mai arunca, din cand in cand, cate o privire ingrijorata la acest nor, dar iti vei da seama ca e doar o exagerare, o creatie a propriei imaginatii.
CARIERĂ: Chiar cu lunile de iarna incepe o perioada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *