Horoscopul zilei pentru MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018. A doua zi de Craciun, noi mesaje astrale!

Astazi Luna este inca in festivul Leu, asa cum a fost si ieri. Cu Luna in Leu, bucura-te de aceasta zi cu prietenii si familia si sarbatoreste sa fii un copil mare (sa ridice mana cine nu e un copil mare in preajma bradului de Craciun !) cat de mult poti !
Distractia este in continuare cuvantul la ordinea zilei. Nu ai nimic de facut decat sa fii. Luna in trigon cu Uranus te face sa simti si entuziasm. Este dezordine in casa ? Lasa pe mai tarziu. Pana pe seara bucura-te de aceasta stare calda, generoasa si electrizanta a atmosferei celei de-a doua zi de Craciun.
Apoi, Luna se muta in Fecioara si abia de acum ne pregatim sa ne ocupam sa ne punem casa la punct dupa zilele de musafiri si pregatiri. Cine sa ne ajute la curatenie si ordine impecabila daca nu Fecioara, harnicuta zodiacului ? Acum chiar iti face placere sa despachetezi, sa impachetezi, sa pui in cutii lucruri si sa freci pana la perfectiune. Spor sa ai !
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Conversatiile de la masa din a doua zi de Craciun pot sa seteze tonul pentru saptamani la rand, cu vibratii pozitive de la prieteni si familie. Ai putea sa te simti cu inima plina de la discutiile de la masa si de la sugestiile si posibilitatile ce ti se contureaza. Apoi, indiferent cat e de important viitorul, da-ti permisiunea sa te bucuri cu adevarat de prezent si de clipele de sarbatoare.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Cineva ar putea fi dornic sa ii spui mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *