Horoscopul zilei pentru MIERCURI 28 NOIEMBRIE 2018. Ti-ai trimis dorintele 2019 in Univers?

Sunt cele mai bune zile posibile sa vii cu o viziune mareata despre ce vrei sa obtii in 2019 si ce fel de viata vrei pentru tine incepand de acum.?
Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun : ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres.
Cand Soarele si Jupiter se intalnesc, avem doua astre foarte mari ce creeaza ceva si mai mare impreuna. ?
Semintele unei viziuni marete si importante se sadesc pe masura ce vorbim ! Dar trebuie sa ai rabdare, da, este dificil sa fii rabdator acum … dar este singura solutie si merita ! Planteaza-ti viziunea in mintile oamenilor. Apoi, da-i timp sa creasca. Pana de Craciun vei avea deja ceva mult mai mare si mai grozav in mainile tale, mai mult decat anticipai ! Risca, incearca, joaca mare ! Soarele in Sagetator inseamna sa jucam mare, Jupiter e acolo tot pentru a ne da succes si oportunitati.
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l: ??
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Contrastul dintre a fi precaut sau spontan se poate simti puternic in urmatoarele zilei si ar putea sa te faca ezitant sa actionezi, desi timpul este favorabil pentru actiune. Te poti intreba daca oare faci ce trebuie, in special daca o idee iti este foarte noua. Aspectele astrale din aceste zile iti vor da o portie de incredere exact cand ai nevoie mai mare.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Contrastul dintre a fi precaut sau spontan se poate simti puternic in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *