Hotii din Bucuresti, deghizati in angajati ai unor firme de deratizare, au fost prinsi.

Patru hoti care jefuiau batrani dupa ce se deghizau in angajati ai unor firme de dezinsectie si deratizare au fost prinsi in flagrant, miercuri, de politistii bucuresteni ai Serviciului de Investigatii Criminale Sector 5, transmite Mediafax.
“In cursul zilei de miercuri, 6 noiembrie a.c., politistii Capitalei din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Sector 5, au identificat si prins in flagrant patru persoane suspectate de comiterea unei infractiuni de furt din locuinta prin utilizarea de calitati mincinoase”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.
Citeste si:?DESCINDERI in Dambovita. Sunt vizati mai multi suspecti de furturi din locuinte si hoti de fier vechi
Conform sursei citate, sub pretextul ca sunt angajati ai firme de dezinsectie si deratizare, trei dintre suspecti au intrat in casa unei batrane in varsta de 79 de ani, de unde ar fi furat 4.600 de lei. In timp ce acestia scotoceau in locuinta femeii, al patrulea membru al gruparii astepta in masina, cu motorul pornit, in asa fel incat sa poata fugi cat mai repede, in caz de nevoie.
Pentru a fi credibili, hotii purtau halate albe si aveau la ei pompe pentru stropit, mai spun politistii.
Potrivit anchetatorilor, miercuri dimineata, in jurul orei 8.00, cei patru au fost observati de echipele de filaj in judetul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *