HTC prezinta smartphone-urile TITAN si RADAR

HTC prezinta smartphone-urile TITAN si RADAR

HTC, lider global in materie de inovatie si design in telefonie mobila gazduiește astazi o serie de intalniri cu utilizatorii din Londra, Paris, Madrid si Berlin pentru a dezvalui noile smartphone-uri HTC TITAN si HTC RADAR care ruleaza pe Windows? Phone. HTC TITAN reunește experientele continutului preferat cu elementele multimedia pe un ecran de 4,7 inci, cel mai mare ecran al unui telefon HTC, intr-o carcasa ultra-subtire de 9,9 mm. HTC RADAR este conceput sa mentina utilizatorul aproape de prieteni, de stiri si divertisment, de lucrurile care conteaza cel mai mult pentru acesta. Utilizatorii au avut ocazia sa testeze in premiera noile telefoane si au observat cea mai recenta versiune a platformei Windows? Phone, cu nume de cod Mango.
Jason Mackenzie, Președinte Vanzari Globale și Marketing, HTC Corporation: “Noile smartphone-uri HTC TITAN si HTC RADAR ridica stacheta prin noi optiuni avansate de social networking, de fotografie și multimedia care le permit utilizatorilor sa profite la maximum de cele mai recente inovatii Windows Phone. Cu un ecranul cinematic de dimensiuni generoase, HTC TITAN impresioneaza prin putere si inovatie, rezultatul fiind un produs diferit de tot ce s-a vazut pana acum, iar carcasa uni-body de aluminiu a smartphone-ului HTC Radar atrage atenția utilizatorilor.”
Fotografii perfecte
Atat HTC TITAN cat si HTC Radar includ un buton fizic dedicat camerei foto care permite captarea imaginilor vii, fara a fi nevoie sa deblochezi telefonul. Imaginile sunt captate cu ajutorul lentilelor cu diafragma f/2.2 si al senzorului iluminat din spate, care asigura o performanta mai buna in condiții de iluminare slaba ? astfel utilizatorul nu va mai rata niciodata cadrul perfect. Datorita lentilelor cu unghi larg de 28 mm se poate captura o scena mai cuprinzatoare, pe cand optiunea panormica permite surprinderea de imagini uimitoare ale cerului sau a altor peisaje. Ambele smartphone-uri pot inregistra clipuri HD (720p), fiind astfel parteneri perfecti pentru momentele de familie sau ieșirile in oraș cu prietenii. Iar cu optiunea HTC Photo Enhancer fotografiile se pot uploada rapid pe Facebook si marca prietenii prin funcția automata de detectare a feței, care sa regasește in telefoanele Windows Phone.

Andy Lees, Președinte al Windows Phone Division: “Telefoanele au fost create inițial pentru a comunica dar, pe parcurs, nu au ținut pasul cu modul in care utilizatorii comunica astazi. Acesta este motivul pentru care am lansat Windows Phone, care pune oamenii in centrul atenției, avand la baza toate modelele de comunicare pe care oamenii le folosesc in prezent. Ambele smartphone-uri, HTC Titan și HTC Radar, sunt lansate pe piața cu un design elegant și modern care completeaza perfect prima experiența de utilizare, permițand conectarea rapida cu oamenii care conteaza cu adevarat pentru noi, astfel incat mesajele transmise au impactul așteptat.”

HTC TITAN

Cu ecranul Super LCD mare si luminos cu diagonala de 4,7 inci, camera foto principala de 8 megapixeli și camera frontala de 1,3 megapixeli pentru apeluri video live, HTC TITAN combina inovatia de inalta calitate cu o carcasa ultra subtire de 9,9 mm, curbata, realizata din aluminiu care se potriveste bine in mana utilizatorului, emanand stil si calitate.
HTC TITAN este in egala masura un biroul portabil perfect, care ofera optiuni multitasking precum vizualizarea unei prezentari in timpul unei conferinte telefonice sau ascultarea unei melodii in timpul tastarii unui email. Cu ajutorul ecranului mare si al suitei Microsoft? Office Mobile incluse, acest super smartphone ajuta utilizatorii sa creeze, sa editeze si sa colaboreze rapid si usor, oriunde unde s-ar afla. Casuta de email unificata face usoara manevrarea mai multor conturi de e-mail, se pot sincroniza liste de sarcini si calendarul intr-un singur loc, se pot grupa contactele pentru a simplificarea si grabi comunicarea si chiar se pot salva in cloud ideile cu ajutorul Microsoft ? OneNote. Tastarea pe HTC TITAN este rapida si usoara datorita tastaturii virtuale supradimensionate de pe ecranul de 4,7 inci.

HTC Radar

Cu un design elegant si o carcasa unibody din aluminiu, HTC Radar apropie utilizatorul de lucrurile importante cu ajutorul noului People Hub oferit de Windows Phone. Acesta menține?permanent contactul cu cele mai recente date legate de prieteni printr-o arhiva a tuturor conexiunilor de comunicare stabilite cu fiecare persoana, precum si a ultimelor update-uri din rețelele sociale sau fotografii. Utilizatorul poate ramane mereu in contact cu ceilalti utilizand functiile SMS, Facebook chat si Windows Live? Messenger intr-o singura conversatie, fara sa trebuiasca sa schimbe aplicatiile sau sa intrerupa firul conversatiei. Alternativ, se poate comunica “fata in fata” prin noua optiune de apeluri video care permite vizualizarea interlocutorului pe ecranul luminos si clar de 3,8 inci.

Divertisment in miscare

Pentru ambele smartphone-uri HTC TITAN si HTC Radar, optiunea multimedia mobila a fost imbunatațita radical. Prin utilizarea unui sistem audio surround 5.1 cu o experienta audio bogata, aceste telefoane sunt ideale pentru conectarea la serviciul de muzica Zune. Navigarea pe Internet este rapida datorita suportului HTML5. Utilizatorul se va bucura și de o experiența incitanta de gaming prin Xbox LIVE, oferindu-se acces la o selecție diversa de jocuri pentru Windows Phone, care include funcții precum Leaderboards și Achievement, prin care te poți conecta cu prietenii și comunitatea Xbox LIVE din toata lumea.

Disponibilitate
HTC TITAN si HTC Radar vor fi disponibile la nivel mondial din octombrie 2011, incepand cu Europa si Asia.

Despre HTC
HTC Corporation (HTC) este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere in industria telefoanelor mobile. Pozitionand utilizatori in centrul atenției, HTC creaza smartphone-uri si tablete inovative care deservesc cel mai bine vietii si nevoilor utilizatorilor. Compania este listata la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informatii despre HTC va rugam sa vizitati www.htc.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *