HUF HAUS a lansat primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

HUF HAUS, compania germana care a reinventat arhitectura de tip post-and-beam si a combinat-o cu designul modern, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei. La evenimentul de inaugurare a participat si Georg Huf, Managing Director HUF HAUS.
“HUF HAUS reprezinta mult mai mult decat o afacere, este o mostenire transmisa in familia noastra incepand din anul 1912. Cu o traditie de peste un secol de excelenta, HUF HAUS a devenit un standard in domeniul arhitecturii moderne in intreaga lume, ceea ce vine impreuna cu promisiunea de a livra cladiri cu structura de lemn de cea mai inalta calitate. Ambele case pe care le-am construit in Romania sunt reprezentative pentru ceea ce inseamna HUF HAUS si pentru sentimentul oferit: a trai in armonie cu natura. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara un partener puternic si fara conceptul propus de Dumbrava Vlasiei, care este in linie cu viziunea HUF HAUS si ne ajuta sa intensificam experienta generata de casele noastre”, a declarat Georg Huf..
“Prin Dumbrava Vlasiei am dorit sa construim un proiect rezidential unic, avand avantajul unei locatii minunate, in mijlocul naturii si totusi aproape de Bucuresti.? Pe langa optiunile arhitecturale remarcabile, Dumbrava Vlasiei ofera, de asemenea, o infrastructura excelenta si zone de agrement, fiind o oaza in apropierea orasului, o evadare din zgomotul urban chiar in inima padurii. Proiectul este potrivit pentru tineri adulti, familii cu copii si pentru toti cei care doresc sa se reconecteze cu natura”, a adaugat Rey Muraru, Director Loreco Investments, dezvoltatorul proiectului Dumbrava Vlasiei.
Modelul de casa HUF HAUS ART 5, intr-o culoare alba atemporala, ofera un spatiu de locuit de aproximativ 295 de metri patrati, disponibil pe doua niveluri – parter si un etaj, si reprezinta stilul clasic Fachwerk. Subsolul, cu o suprafata suplimentara de 145 de metri patrati, include camera tehnica, un spatiu de depozitare si o crama, in timp ce la parter se gasesc livingul si zona de dining, bucataria si o camera de studiu, mobilate cu piese concepute si produse de StilART, companie sora a HUF HAUS. La etaj sunt doua dormitoare, doua dressinguri, un living si o sauna.
Pe de alta parte, modelul de casa HUF HAUS modum: 8:10, cu o culoare gri inchis specifica, ocupa peste 175 de metri patrati la parter si etaj, cu mobilier realizat special pentru aceasta de catre StilART, in linii clare si puternice care se potrivesc perfect elementelor structurale ale arhitecturii de tip post-and-beam. Completat de piese de mobila exclusiviste, produse de B&B Italia, designul interior ofera casei un caracter de neegalat. Rezultatul consta intr-un aspect unic, cu o calitate vizibila a fiecarui detaliu. Livingul, zona de dining, bucataria si camera de studiu se afla la parter, in timp ce etajul gazduieste un dormitor matrimonial generos, care dispune de un dressing, impreuna cu o camera de oaspeti aditionala, ce poate fi folosita si ca dormitorul copiilor. De asemenea, ambele case au garaj, construit in acelasi stil ca cele doua cladiri.?
Casele au incorporate cele mai recente tehnologii, ce le transforma in locuinte inteligente. Tehnologia KNX ofera utilizatorului posibilitatea de a-si ajusta consumul de lumina, caldura, aer proaspat si obloanele, crescand si mai mult eficienta energetica a casei.
O alta inovatie HUF HAUS este constituita de sistemele de incalzire din fiecare locuinta. Casa ART 5 are o pompa geotermala, care utilizeaza energia stocata in pamant pentru a genera caldura. Deoarece temperatura variaza doar usor, pompa ofera in mod constant niveluri inalte de eficienta pe parcursul intregului an. Cladirea modum: are o pompa de incalzire cu aer/apa, care are la baza un principiu simplu si ingenios: foloseste caldura naturala din aer, comprimand-o pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *