Hugh Hefner o vrea pe Lindsay Lohan, goala in Playboy

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Chiar daca a implinit venerabila varsta de 81 de ani, ochiul de expert al magnatului american nu si-a pierdut din agilitate. Hugh Hefner a remarcat-o pe Lindsay Lohan in pictorialul nud, in care actrita o intruchipa pe Marilyn Monroe, si a venit repede cu o oferta.

Suntem convinsi ca Lohan a reusit sa-l impresioneze puternic pe exentricul Hugh, pentru ca legatura dintre el si Marylin a fost si ramane una de nezdruncinat. Cariera fulminanta a lui Hefner a inceput odata cu Monroe, atunci cand a publicat in primul numar al revistei Playboy poze nud cu ea. In urma cu cativa ani, el a declarat ca vrea sa fie inmormantat alaturi de fosta diva.

Planurile patronului Playboy cu Lindsay sunt destul de magulitoare la adresa controversatei actrite. Hefner vrea sa recreeze cu ajutorul ei faimoasa scena din filmul neterminat al divei blonde, „Something”s Got To Give”, in care Monroe inoata goala.

„Lindsay a fost uimita de reactiile pe care le-a avut pictorialul pentru revista New York Magazine si, cu siguranta, se va gandi serios la propunerea lui Hugh”, a declarat o sursa din apropierea vedetei. In interviul ce a acompaniat incendiarele fotografii, LiLo declarase: „Daca ati veni la mine acasa, ati vedea ca am foarte multe lucruri legate de Marilyn Monroe”.

spot_imgspot_img