Ia-ti portia de dezvoltare de pe business-edu.ro

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De acum ai pe www.business-edu.ro o noua rubrica, Guest Editors. 18 coach, traineri foarte cunoscuti si specialisti in diverse domenii de dezvoltare personala si profesionala vor scrie despre ce se intampla in piata si ce nevoi exista, raspunzand si intrebarilor tale.
Tu poti fi cel care propune subiecte de dezbatere in fiecare rubrica, poti comenta asa cum doresti articolele si ii poti trimite mesaje autorului.

In fiecare saptamana vei gasi 4 noi subiecte dezbatute.

In aceasta saptamana ia-ti portia de „Dublu Coachburger la McTraining” cu Bruno Medicina (in rubrica „Bruno says..”) si afla de ce crede acesta ca freelancerii si companiile mici de training vor disparea prin impunerea noilor standarde si certificari in industria training-ului.

Ciprian Todoca, Lime Experience, vorbeste despre cum ar fi sa devenim mai procreativi si care sunt morivele pentru care esuam deseori in sfera comunicarii. Rubrica sa se numeste Customer Care.

Te-ai gandit vreodata ca notorietatea brand-ului tau poate fi data si de cat de des este el mentionat in taclalele purtate la o cafea in Dorobanti sau la o cafea intre vecine la masa din bucatarie? Cristina Preda, Brand Academy crede ca „taclaua romaneasca” poate fi un bun instrument de monitorizare a succesului unui brand. Spune si tu daca esti de acord sau nu in rubrica sa „To brand or not to brand..”.

Ioana Pielescu, Qipa Consulting vorbeste despre rolul atentiei in dezvoltarea personala. De multe ori ratam momente importante si lectii de viata tocmai din lipsa de atentie. „Ma dezvolt, deci exist” este rubrica unde Ioana si-a propus sa te ajute sa te cunosti mai bine si sa te dezvolti.

Ceilalti Guest Editors sunt:
– Adam Horvath, Outward Bound- Outdoor Training (o portie virtuala de teambuiding extrem)
– Alexandru Israil, Guerrilla Marketing- Marketing Tips (marketing-ul se practica, iar secretele sale se „fura”; invata de la un specialist de guerrilla)
– Amalia Picleanu, Tandem Consulting- Business Reality (ce scrie in teorie despre viata din business si ce se intampla in practica..)
– Carmen Iliescu, Mind Master- NLP Start (pentru cei care vor sa guste dintr-un domeniu greoi, NLP, fara sa faca indigestie..)
– Cristina Manole, Exceed- Work&Life Balance (in goana dupa performanta uitam sa punem limite; iar asta poate sa ne coste..)
– Decebal Leonard Marin, Corporate Dynamics- Cum sa.. (o serie de articole-ghid despre orice te intereseaza in viata ta profesionala)
– Daniel Bichis, Competent Consulting- EQ vs IQ (sau inteligenta emotionala reuseste acolo unde ratiunea nu are nicio sansa de succes)
– Marius Decuseara, Trend Consult- Sales Training (participa la un training de vanzari inspirat din viata reala)
– Mihai Popa Radu, Seeds4Success- Coaching Dialogues (o rubrica deschisa tuturor celo care doresc sa poarte un dialog deschis de coaching)
– Radu Ionescu, RDI- Relatii interumane (interactiunile noastre si oamenii pe care ii intalnim zi de zi ne afecteaza mai mult decat putem sa ne dam seama)
– Romeo Cretu, HRD- Traieste-ti viata! (idei „de esenta tare” din propria experienta despre cum sa iti traiesti viata asa cum iti doresti tu)
– Sandra Ghitescu, Trainer- Creativitate si comunicare (despre elementele care nu trebuie sa iti lipseasca nicicand)
– Virgiliu Ricu, Chiron Consulting si Andrei Constantinescu, Psihanalist- Psihanaliza organizationala (in ciuda titlului greoi, intra in culise si descopera fetele ascunse ale comportamentului uman in organizatii)
– Vasile Paun si Marcel Raducu, IntellCompetitiv- Business Spirituality (noul trend in lumea business care il are in centru pe om si importanta sa in companie)

In plus, pe www.business-edu.ro gasesti si multe articole de Resurse Umane, Training, Management, Psihologie aplicata, Cariera, dezvoltare personala cu o sectiune pentru studenti si multe altele.

Iar Agenda de cursuri si Catalogul firmelor de training si dezvoltare iti stau oricand la dispozitie pentru a fi mereu la curent cu ultimele programe de training, evenimente sau cursuri profesionale.

Gasesti mereu Stiri si Comunicate noi, Job-uri in training si HR, Magazin virtual de produse, Glosar de termeni, Video-uri sau Resurse utile.

Nu uita sa intrii pe Blog unde poti posta subiecte in categoriile deja create sau poti crea propriul tau blog!

Iti poti crea gratuit propriul tau profil de membru cu toate beneficiile si poti primii gratuit newsletter-ul saptamanal Business-Edu Magazine.

Intra in comunitatea www.business-edu.ro si ia-ti portia ta zilnica de dezvoltare!

Mai multe informatii:
Luiza Pirvulescu
Tel:0729850935
luiza.pirvulescu@business-edu.ro

spot_imgspot_img