Igor Dodon isi exprima recunostinta fata de activitatea „pacificatoare” a trupelor ruse din Transnistria

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Igor Dodon a avut o intrevedere cu liderul separatistilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, cei doi discutand despre operatiunile de pacificare din Transnistria.
„Am exprimat sprijinul comun pentru toti participantii la Operatiunea de pacificare mixta din Zona de Securitate, dar si recunostinta Federatiei Ruse pentru activitatea contingentului pacificator rus, pentru functionarea eficienta si continua a misiunii de pacificare, pentru eforturile depuse in scopul pastrarii pacii la Nistru”, a afirmat Dodon.
„Totodata, ne-am expus impotriva apelurilor venite din partea unor actori internationali cu referire la o eventuala reformatare la etapa actuala a operatiunii de pacificare la Nistru, fara a tine cont de necesitatea realizarii unei reglementari politice ample a diferendului transnistrean, doar prin modalitati pasnice. Am reiterat pozitia comuna potrivit careia punctele de control vamal moldo-ucrainene, constituite pe portiunea transnistreana a frontierei, nu trebuie sa afecteze negativ locuitorii si agentii economici din regiunea transnistreana”, a adaugat presedintele RepubliciI …

spot_imgspot_img