Igor Dodon, mesaj DUR pentru Traian Basescu: Pregatiti-va, dupa 14 noiembrie veti pierde cetatenia pe care nu o meritati

Igor Dodon, aflat la o dezbatere televizata fata in fata cu contracandidata sa Maia Sandu, a fost intrebat ce parere are despre faptul ca Traian Basescu si sotia sa?au depus juramantul pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova. Candidatul?PSRM nu a stat pe ganduri si a raspuns vehenment ca?daca va deveni presedinte, ii va retrage cetatenia lui Traian Basescu.
“Domnule Basescu, profitati acum. Dupa 13 nu veti mai avea cetatenie! Eu sustin statalitatea Republicii Moldova. Pregatiti-va domnule Traian Basescu, dupa 14 noiembrie veti pierde cetatenia pe care nu o meritati”, a declarat Igor Dodon.
“Noi trebuie sa avem relatii bune cu toti. Noi nu trebuie sa renuntam la regimul de vize. Presedintele Dodon va fi un echilibru intre est si vest. Pozitia partidului insa ramane de integrare euroasiatica. Dupa 13 voi fi un presedinte al tuturor”, a mai spus acesta.
Traian Basescu a declarat saptamana aceasta ca nu a votat in primul tur din cadrul alegerilor prezedentiale din Moldova pentru ca Igor Dodon, candidatul socialist la presedintia Republicii, a atacat la Curtea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *