Ilan Laufer a fost numit consilier onorific in Guvernul Dancila

Ilan Laufer afirma ca se simte “onorat si mandru” de calitatea de consilier onorific ce i-a fost acordata de premierul Viorica Dancila si adauga ca-si va folosi toata experienta acumulata in functiile publice detinute anterior pentru a fi alaturi de echipa guvernamentala.”Ma simt onorat si mandru sa ma alatur, in calitate de consilier onorific neremunerat, echipei condusa de premierul Viorica Dancila. Imi voi folosi toata experienta acumulata, atat in functia de secretar de stat cat si in demnitatea de ministru, pentru a fi alaturi de echipa guvernamentala, mai ales in contextul actual al preluarii de catre Romania a Presedintiei rotative a Consiliului UE. Multumesc doamnei prim ministru, PSD, organizatiei judetene Neamt a PSD, tuturor celor care m-au sustinut in proiectele in care am fost implicat si mi-au acordat increderea lor”, a scris Ilan Laufer, luni, pe pagina sa de?Facebook.
Ilan Laufer, a fost la sfarsitul lunii trecute, refuzat de seful statului pentru functia de ministru al Dezvoltarii. Ulterior, social-democratul a anuntat ca seful statului a contribuit la “sabotarea” sedintei comune ale guvernelor roman si israelian si ca doreste “legaturi doar cu Berlinul”. Acesta a adaugat ca Iohannis doreste blocarea relatiilor Romaniei cu SUA si Israel.
De asemenea, Laufer a declarat ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a il numi la Ministerul Dezvoltarii este un act antisemit, anuntand ca va face plangere impotriva acestuia la CNCD.
Harry Ilan Laufer, in varsta de 35 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *