Ilinca Vandici, urmarita pentru furtul unei masini

Ilinca Vandici, urmarita pentru furtul unei masini

Prezentatoarea emisiunii “Bulevard” de la Kanal D, Ilinca Vandici, s-a aflat mai multe zile pe lista suspectilor politiei, fiind banuita ca ar conduce o masina furata. Vedeta a fost oprita de mai multe echipaje de politiei, care i-au cerut sa demonstreze ca este adevaratul proprietar al masinii ei. “Mi-au cazut placutele de inmatriculare din cauza faptului ca nu fusesera prinse bine si, pana sa le pun la loc, am fost oprita de vreo cinci echipaje de politie. Unul dintre ele s-a luat dupa mine cu sirenele, m-a tras pe dreapta si mi-a luat actele la control. Politistul m-a intrebat de la cine, de unde si cand am cumparat masina. M-a interogat de parca as fi fost hot de masini. Am scapat abia dupa ce mi-au transmis datele la dispecerat, prin statie, si totul s-a clarificat!”, a povestit Vandici reporterilor CANCAN.
De altfel, vedeta de la Kanal D ne-a dezvaluit ca, de curand, a primit o oferta pentru a poza in “Playboy”, insa a respins-o.
“Financiar, oferta era extrem de tentanta, dar am refuzat-o pentru ca nu despre bani e vorba!”, a declarat Ilinca Vandici. Ea a acceptat, insa, o provocare din partea ziarului nostru: “As putea poza goala pentru CANCAN, doar daca va intrebati cititorii, pe site, iar peste 95% dintre ei vor sa realizez aceste fotografii!”, a adaugat prezentatoarea emisiunii “Bulevard”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *