Ilumineaza perfect garajul cu un proiector led

Ilumineaza perfect garajul cu un proiector led

Un proiector led pentru garaj este cel mai util lucru pentru orice impatimit al bricolajului si in general pentru cel care iti ingrijeste masina cu multa atentie. In acesta categorie ma includ si pe mine si pentru ca am testat deja iti recomand fara ezitare sa montezi un proiector led in garaj pentru ca din prima utilizare vei simti diferenta in calitatea iluminarii.

Oricate becuri vei monta, fie ele si locale deasupra bancului de lucru, nimic nu poate acoperi in intensitate luminoasa un proiector led de calitate asa cum sunt si cele pe care le-am montat eu. Ideea pe care trebuie sa o urmaresti este legata de locul in care montezi unul sau mai multe proiectoare led. De ce? Pentru simplul motiv ca daca alegi un loc bun calitatea imprastierii luminii este si ea pe masura pentru ca se face la un unghi de 120 de grade ceea ce acopera o buna parte din zona tinta.

Acum intervine si nivelul de putere al fiecarui proiector led pe care-l vei monta pentru ca ele sunt disponibile in magazinul cu surse si corpuri de iluminat in cinci variante de putere consumata de la retea, si anume:

proiector led 10W
proiector led 20W
proiector led 30W
proiector led 50W
proiector led 100W

Diferenta intre intre primul si ultimul din lista din punct de vedere al cantitatii luminii emise este de zece ori mai multa in favoarea ultimului, adica de la 700 lumeni la 7000 de lumeni. Acest lucru indica o iluminare foarte puternica care este mai degraba potrivita pentru a fi utilizata in exterior pentru curtea ta, sau aleea care duce la casa sau alte dependite ale proprietatii.

Prin urmare iti spun cum am procedat eu. Am cumparat un proiector led de 50W pe care l-am montat chiar deasupra usii garajului, la interior evident, plus inca doua proiector led a cate 30W fiecare pe care le-am montat la jumatatea lungimii garajului, de-o parte si de cealalta, exact deasupra bancului de lucru si a dulapurilor de pe celalalt perete.

Am acoperit perfect spatiul cu lumina de cea mai buna calitate pe care doar un proiector led o poate oferi, iar pentru exterior am pus in stanga garajului un proiector led 100W care are directionat fasciculul luminos in lungul aleii.

Procedura de montaj este simpla, rapida si eficienta pentru ca acest proiector led este aproape pregatit pentru a fi instalat, insa acorda atentie la montaj incat sa fie ferm fixat si alimentat corect de instalatia electrica. Daca totusi simti nevoia de a pastra din sursele vechi de iluminat inca in functiune, cu aceasta ocazie inlocuieste becurile obisnuite cu bec led din oferta aceluiasi magazin pentru ca reducerea de consum si calitatea luminii vor fi importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *