Imagini noi cu Skoda Yeti, SUV-ul care va fi lansat in 2009

Imagini noi cu Skoda Yeti, SUV-ul care va fi lansat in 2009

Skoda a facut publice imagini oficiale cu viitorul vehicul de serie Yeti. Masina este un SUV care a fost deja prezentat sub forma de concept in urma cu doi ani, la salonul auto de la Geneva. Fata de concept, modelul de serie a suferit foarte putine modificari, iar imaginile prezentate acum de Skoda sugereaza ca exista deja un prototip in “carne si oase” si nu o masina generata pe calculator.

Yeti se doreste un concurent pe o piata dominata acum de Toyota RAV4, Honda CR-V, dar poate lua si o parte din paiata pe care se bat crossoverele FIAT Sedici, Suzuki SX4 sau Nissan Qashqai. Raportul calitate pret pe care Yeti il va oferi va fi un element definitoriu pentru succesul de piata a SUV-ului.

Masina va imprumuta o serie din partile mecanice de la Octavia, o parte din motoari si transmisia, toate, in esenta, produse folosite in intreg grupul Volkswagen. lpentur ca este o masina eminamente europeana, Yeti va oferi o gama larga de diesele, dar si motoare pe benzina incepand de la un propulsor de 1.6 litri.

La nivel exterior, Yeti a pastrat aspectul bicolor prezentat la maina concept, plafonul fiind vopsit in alta culoare fata de restul caroseriei. Forma masinii este una robusta, “patratoasa”, dar pastreaza si aspecte cu stil, precum manerul ingropat al usii din spate sau stopurile intinse pe stalpii din spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *